Logo

Voor ieder wat wils

Bungalowpark Natuurpark Vosseven biedt voor een ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar mooie natuur om te wandelen, fietsen of actief in bezig te zijn of als u op zoek bent naar leuke activiteiten en dagjes uit voor het hele gezin, bungalowpark Natuurpark Vosseven is de perfecte uitvalsbasis voor waar u naar op zoek bent.

 

Wandelen en fietsen

Vanwege de mooie ligging midden in de natuur in de prachtige provincie Limburg leent bungalowpark Natuurpark Vosseven zich uitstekend voor een heerlijk verblijf in het teken van wandelen en fietsen. Klik hier voor onze suggesties en tips om te wandelen en fietsen in directe omgeving van bungalowpark Natuurpark Vosseven.

 

Activiteiten

In de directe nabijheid van Bungalowpark Natuurpark Vosseven zijn er diverse mogelijkheden voor een gezellig dagje uit met het gezin. Het park heeft een centrale ligging tussen pretparken en dierentuinen op vaak niet langer dan een uur rijden. Bekijk hier onze tips voor dagjes uit in de omgeving van bungalowpark Natuurpark Vosseven.

 

Eten & Drinken

Op zoek naar een goed Chinees restaurant, een heerlijk à la carte restaurant of een smakelijke pannenkoek? In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om 's avonds lekker een hapje te eten. Kijk hier voor onze suggesties.

 

Bezienswaardigheden

Wilt u naast de rust en pracht van de natuur eens iets anders willen ervaren of een dagje uit ondernemen? De provincies Limburg en Noord-Brabant hebben bezienswaardigheden in overvloed voor een succesvol dagje uit. Bekijk hier de bezienswaardigheden in de omgeving van bungalowpark Natuurpark Vosseven.

 

Winkelen

In de omgeving van bungalowpark Natuurpark Vosseven zijn diverse mogelijkheden voor een leuke dagje shoppen. Om de rust van de mooie natuur af te wisselen met een gezellige dag in de stad hoeft u niet ver te rijden. Eindhoven, Maastricht, Hasselt of Luik bevinden zich veelal op nog geen uur rijden van het park. Ook zijn er bekende outlet centra in de directe nabijheid! Kijk hier voor tips omtrent winkelen in de omgeving van ons bungalowpark.