Logo

Ontdek Natuurpark Vosseven: Natuurrijk Genieten in Limburg

Receptie

Onze receptie staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van nuttige informatie over de omgeving. Let op de vaste openingstijden die u kunt vinden op ons informatiebord bij de receptie.

Restaurant "Nieuw Vosseven"

Kom en laat u verwennen in ons gezellige restaurant, "Nieuw Vosseven". Of u nu zin heeft in een kopje koffie, een smakelijke lunch of een heerlijk diner, ons restaurant heet u van harte welkom.

Speel- en sportactiviteiten

Voor de sportliefhebbers en gezinnen hebben we op ons park verschillende faciliteiten. Speel een potje volleybal, tafeltennis of jeu des boules op onze sportvelden. Voor de kleintjes zijn er speciale speelvelden waar ze zich kunnen uitleven.

Gratis Wifi

Blijf in contact met het thuisfront met onze gratis Wi-Fi, met een snelheid van 5MB per apparaat.

Wasserette

Heeft u wat wasgoed dat nog gedaan moet worden voordat u naar huis gaat? Geen zorgen! Onze wasserette biedt u dezelfde gemakken als thuis.

Supermarkt

In het nabijgelegen centrum van Stramproy vindt u een ruime supermarkt die voorziet in al uw dagelijkse behoeften. Handig voor al uw boodschappen.

Unieke wandel- en fietsmogelijkheden

Ontdek de prachtige natuur direct vanaf ons park. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes die u door de schitterende Limburgse landschappen leiden. Laat u betoveren door de unieke schoonheid van de omgeving.

Ven

Voor de liefhebbers van vissen bieden wij de mogelijkheid om te vissen in het Ven, direct op ons vakantiepark. Een ontspannende en rustgevende activiteit om te genieten van de natuur.

Kom naar Natuurpark Vosseven in Limburg en maak prachtige herinneringen in een sfeervolle en natuurrijke omgeving. Wij heten u van harte welkom!