Logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Het Blote Voeten Park in Brunssum is een unieke attractie waar je kunt genieten van de natuur op een hele nieuwe manier. In plaats van schoenen aan te trekken, word je aangemoedigd om je schoenen uit te trekken en op blote voeten door het park te wandelen. Dit maakt het mogelijk om de omgeving op een veel intensere manier te ervaren en verbinding te maken met de natuur.

Het park biedt verschillende routes die je kunt volgen, variërend in moeilijkheidsgraad en lengte. Tijdens je wandeling kom je langs allerlei verschillende soorten ondergrond, zoals modder, zand, gras en water. Dit zorgt voor een leuke en uitdagende ervaring voor jong en oud.

Naast het wandelen op blote voeten, zijn er ook andere activiteiten in het park, zoals een boomklimparcours en een avonturenparcours. Hierbij kun je klimmen, klauteren en balanceren tussen de bomen en over hindernissen.

Het Blote Voeten Park in Brunssum is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur op een nieuwe en unieke manier. Het is ook een leuke activiteit voor gezinnen, vriendengroepen en bedrijfsuitjes.

Kijk voor meer informatie op www.blotevoetenpark.nl