Logo
foto aangepast
.

Vosseven 79 Melkeppe


Woonruimte: 30 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

79. Melkeppe

Deze vakantiewoning is ideaal gelegen op een rustige en vredige plek, vlakbij de parkeerplaats. Geniet van de ruimte en het comfort van deze geschakelde bungalow, omringd door natuurlijke schoonheid.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag opgefrist en vol energie in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Alles wat u nodig heeft voor uw persoonlijke verzorging is hier aanwezig.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en samen van de maaltijden genieten.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over drie ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u rekenen op een goede nachtrust na een dag vol avonturen.

Woonkamer

De royale woonkamer is een oase van licht en ruimte. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv of breng quality time door met uw dierbaren.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, voorzien van comfortabel terrasmeubilair, waar u kunt ontspannen en van de frisse lucht kunt genieten. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn van harte welkom (maximaal 2), zodat ook zij kunnen genieten van deze vakantie.

Reserveer nu en ervaar een ontspannen vakantie in onze ruime geschakelde bungalow in Stamproy, Limburg. Hier vindt u rust, comfort en alle voorzieningen voor een onvergetelijk verblijf.

Plattegrond

Prijzen van Vosseven 79 Melkeppe

In de omgeving van Vosseven 79 Melkeppe

Badkamer

Badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Vaatwassser
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
2 persoons slaapkamers
2 persoonsslaapkamer (2 losse boxspring bedden)

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Terras meubilair

Door: joke



Waardering:
Wij zijn de periode rond oud en nieuw hier geweest, dat is ons prima bevallen. Wij hebben deze week geen last van vuurwerk gehad. Het park is rustig, ligt mooi afgelegen. Wij hebben direct voor de volgende jaarwisseling geboekt.
Geplaatst op: 06-02-2023

Door: Maudie Clement



Waardering:
Prima park, rustig, fijne eigenaren/parkbeheerders!
Geplaatst op: 08-09-2022

Door: Fam. Van Schijndel



Waardering:
Wij hebben een leuke week gehad op jullie park. Jullie zitten mooi in de bossen, voor mooie wandelingen te maken met de hond. Dichtbij Weert en Roermond. Het enige wat ikzelf gemist heb is een zwembad. Verder was alles prima.
Geplaatst op: 27-09-2021

Door: W Winnik-Rebel



Waardering:
Heerlijk een week lang super genoten in het bos van rust en stilte. Veel schaduw maar dat kwam goed uit voor ons. Naast het huisje wel zon Het huisje heeft heerlijke bedden. De inrichting is sober maar voldoende. De trap naar de 2e en 3e slaapkamer is stijl en niet geschikt als je slecht ter been bent
Geplaatst op: 17-09-2021

Door: nicole vermeer



Waardering:
Een heerlijke week gehad op vakantiepark Vosseven met onze drie honden. Vanuit het park kan je meteen heerlijk wandelen. Het is een rustig park met een huisje wat van alle gemakken voorzien is. Met uurtje zit je in Maastricht, waar we door de grotten gestept hebben. In de toekomst willen we zeker nog een keer vakantie vieren op de Vosseven.
Geplaatst op: 30-08-2021

Door: Eelco



Waardering:
Prima huisje, ruim. Rustig park. Leuke horeca gelegenheid naast het park.
Geplaatst op: 03-08-2021

Door: Jos



Waardering:
Prachtige locatie en dito omgeving. Hartelijke ontvangst en gastvrijheid. Communicatie met de eigenaar van het huisje ook prima. Huisje wel gehorig ( was geschakeld) en ietwat gedateerd hier en daar. Maar dat bleek geen belemmering voor het gebruik. Maar meer dan voldoende toegerust. Wel zou een grote schoonmaak op zijn plaats zijn. Vreemd dat de overige parkbewoners gewoon met hond pal langs je terrasje lopen. Weinig gevoel voor privacy blijkbaar. Maar dan wel collectief. Broodjesservice door de beheerder prima geregeld. Uitstekend restaurant op loopafstand. Kortom, een plek om nog eens terug te komen leek ons.
Geplaatst op: 07-07-2021

Door: Carla Droog



Waardering:
We hebben een heerlijke week gehad, wel jammer dat er maar heel kort zon is voor het huisje, maar dat kan zomers (als het erg warm is) ook wel weer een voordeel zijn. Wat we wel misten zijn 2 ligbedjes of een comfortabele stoel voor buiten, je weet al snel niet meer hoe je zitten moet. Een stoel van binnen pakken was ook geen optie, daar staan 2 grote zware fauteuils en een bank. Op zich prima maar als je daar een uurtje op zit duurt het 5 min voor je weer rechtop kan lopen. Maar verder was het een prima huisje met combi magnetron en vaatwasser, een heerlijke douche en goede bedden. Met een fantastisch restaurant op het terrein waar we meerdere keren gegeten hebben, gezellige gemoedelijke sfeer en prima prijs/kwaliteit verhouding en de hond mag mee (ook heel fijn). De huisjes zijn aardig gedateerd, waardoor het ook wel lastiger is om schoon te maken. Maar al met al zouden we zo weer terug gaan.
Geplaatst op: 16-06-2021