Logo
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors
natuurpark het vosseven het geelgors

Vosseven 32 Geelgors


Woonruimte: 55 m2  Terrasruimte: 10 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Een Stukje Paradijs aan het Water | Vakantiebungalow 32. Geelgors

Verwen uzelf met een onvergetelijke vakantie ervaring in dit heerlijk vrij gelegen bungalow, direct aan het kalme water. In het schilderachtige Stamproy, Limburg, wacht de rustige schoonheid van de natuur op u.

Faciliteiten:

Badkamer: De badkamer is uw toevluchtsoord voor ontspanning, uitgerust met een verkwikkende douche, wastafel en toilet. Verfris uzelf na een dag vol avontuur in deze comfortabele ruimte.

Keuken: Uw keuken biedt alle faciliteiten om heerlijke maaltijden te bereiden. Ontdek het gemak van een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, vaatwasser, waterkoker en een 4-pits gastoestel. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van heerlijke gerechten met uitzicht op het water.

Slaapkamers: De bungalow biedt comfortabele slaapruimte voor iedereen. De tweepersoons slaapkamer is voorzien van twee losse boxspring bedden voor een optimale nachtrust. Daarnaast zijn er twee eenpersoons slaapkamers beschikbaar, ideaal voor extra gasten of gezinsleden.

Woonkamer: Ontspan en geniet van gezellige momenten in de woonkamer, waar u kunt genieten van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv. Neem plaats op de comfortabele bank en laat u betoveren door de rustgevende ambiance.

Extra faciliteiten: Stap naar buiten en geniet van het buitenleven op uw veranda. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair, zodat u kunt ontspannen terwijl u het kalme water bewondert. Gratis wifi is beschikbaar, zodat u altijd verbonden kunt blijven. En omdat we begrijpen dat uw huisdier deel uitmaakt van uw reis, zijn maximaal twee huisdieren welkom in onze bungalow.

Ontdek een unieke vakantie-ervaring in onze heerlijk vrij gelegen bungalow in Stamproy, Limburg. Boek nu en geniet van de magie van het water en de serene omgeving.

Plattegrond

Prijzen van Vosseven 32 Geelgors

In de omgeving van Vosseven 32 Geelgors

Badkamer

Ruime badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Vaatwassser
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
1 persoons slaapkamer

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Veranda
Terras meubilair

Door: T van Bakkum



Waardering:
Mooie locatie, net huisje. Alleen lag er nog ijs in de vriezer, waarschijnlijk nog van de zomer, moet ook nodig ontdooit worden, klein aandachtspuntje. Verder alles prima in orde.
Geplaatst op: 17-03-2024

Door: Alin Ion Bucur



Waardering:
Alles hat geklappt und funktioniert- vielen Dank für alles.
Geplaatst op: 08-12-2023

Door: Jo - Vera Marcelo - Tirry



Waardering:
We hadden een heel rustig en aangenaam verblijf op het vakantiepark. Het huisje was in orde en alles wat we nodig hadden was er aanwezig. De mensen aan de receptie waren heel vriendelijk. In het restaurant hebben we lekker gegeten. De streek is zeer mooi om te fietsen en te wandelen.
Geplaatst op: 01-09-2023

Door: Hans en Marjan



Waardering:
Een heerlijke plek aan de vijver. Wat een rustig en vrij plekje, we kregen zelfs bezoek van drie jonge katjes. De honden voelden zich hier direct thuis. Heerlijk kunnen wandelen en genieten van de natuur. Mooie omgeving en vlak bij België. Alleen was het huisje niet zo schoon, maar de bedden lagen heerlijk en we hebben ons prima vermaakt.
Geplaatst op: 26-08-2023

Door: Henk otte



Waardering:
Zoals altijd genoten van het huisje en de prachtige omgeving, in het restaurant kun je heerlijk eten,dus het was top
Geplaatst op: 05-08-2023

Door: Snieders



Waardering:
Prachtige ligging van het huisje
Geplaatst op: 03-07-2023

Door: Lian Derks



Waardering:
We hebben weer flink genoten op het vosseven
Geplaatst op: 03-06-2023

Door: Mieke van Trigt



Waardering:
Wij verbleven voor de 3e keer op Park Vosseven en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het park is rustig, prachtig gelegen en wij voelen ons er erg prettig. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling, ligt prachtig aan de ven en je kunt er fantastisch eten. Wij verbleven dit keer in huisje Geelgors 32, wat een heerlijk huisje was met alles erop en eraan en heel mooi gelegen aan het water. Ondanks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt, mede door een bezoek aan Weert en ook een bezoek aan de sjacheraarsmarkt in Genk (België). Kortom, de Vosseven is écht een aanrader!
Geplaatst op: 03-04-2023

Door: otte



Waardering:
mooi huisje , gelegen op een rustige plek in het park met een mooie uitzicht op het meertje ,
Geplaatst op: 17-03-2023

Door: Martin Keulstra



Waardering:
Lekker rustig park voor het vuurwerk met oud en nieuw.
Geplaatst op: 11-01-2023

Door: marscha



Waardering:
wat was het weer prachtig 3x geweest nu ga zeker weer. huisje ligt perfect aan het water is netjes en heeft alles wat je nodig hebt.
Geplaatst op: 23-12-2022

Door: Peter de Rijk



Waardering:
Het parkje is prachtig gelegen rond een ven. Huisjes zijn eenvoudig maar comfortabel en brandschoon. Goeie bedden! We hebben erg genoten van ons verblijf in het park en de omgeving. Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook het restaurant is een prettige aanvulling, wat ons betreft een aanrader.
Geplaatst op: 30-10-2022

Door: Henk otte



Waardering:
Prachtige locatie aan het water in een heel mooi huisje, park zelf is ook heel mooi, kom zeker terug
Geplaatst op: 21-03-2022

Door: Martin Keulstra



Waardering:
Huisje is goed. Park zelf weinig te doen, maar perfect voor oud en nieuw. Geen geknal.
Geplaatst op: 12-01-2022

Door: R. in 't Groen



Waardering:
Zeer tevreden, mbt huisje als ook mbt het park.
Geplaatst op: 09-11-2021

Door: Tjoelker



Waardering:
Wij hebben een fijn verblijf gehad,en in het bijzonder van de omgeving.
Geplaatst op: 10-09-2021

Door: Ederveen



Waardering:
Fijn aangelegd park, keurig schoon en bosrijk. Je stapt vanuit je huis zo de natuur in. Gemoedelijke beheerders. Fijn dat er een restaurant is, zodat je niet verplicht de auto in hoeft om uit eten te gaan. Honden mogen mee, die hebben ook ruimte genoeg op dit park en rondom de huisjes.Voor pubers is niets te doen, maar dat wisten we vooraf. Er is wel Wi-Fi. Veel mooie wandelingen gemaakt, gefietst en genoten van de natiuur! Bij het huisje heerlijk vrij uitzicht over het ven.
Geplaatst op: 07-08-2021

Door: Kees van der Lee



Waardering:
Alles was dik in orde in deze bungalow: goede keuken, mooi terras, mooie ligging. Aanrader!
Geplaatst op: 10-07-2021

Door: Jan & Erna van Ankeren



Waardering:
Verrassend mooi, rustig vakantiepark. Verse broodjes service, ff bestellen, morgen afhalen, lekker! Ideale startplek voor fiets-en wandeltochten door grenspark. Terug op park lekker laten verwennen in aangrenzend restaurant/bar/terras met uitstekend prijs/kwaliteit kaart en lekkere biertjes. Ons huisje denk ik echt wel mooiste ligging met geweldig uitzicht over ven vol waterlelies. Huisje zelf helemaal top, niets op aan te merken. Op het park en in huisje honden (aangelijnd) welkom. Vriendelijke receptie, aanrader.. we komen zeker weer terug.. PS als je hond wil zwemmen... rij naar Budel-Dorplein voor een omheind losloopterrein met een superblauw ven als verrassing, vinden ze top!
Geplaatst op: 08-07-2021

Door: Martin Keulstra



Waardering:
Mooi huisje, schoon en voldoende ruimte. Park zelf is niet zoveel te doen, maar voor mijn vrouw en mij en natuurlijk de hond is het prima. Beheerders zijn geweldige mensen en ontzettend vriendelijk.
Geplaatst op: 18-06-2021

Door: K Staring



Waardering:
Een verlate beoordeling; wij hadden het geluk Vosseven nr. 32 te huren exact in de tijd dat het sneeuwde begin 2021, en het ijs dik genoeg was om op te schaatsen. Een prachtig uitzicht over het bevroren meertje! 't Vosseven is een geweldig park om tot rust te komen en te genieten van de natuur!
Geplaatst op: 15-06-2021

Door: Harry



Waardering:
Heerlijk huisje. Vrij uitzicht op het ven. Zeer mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Landelijk, rustig en veel te ontdekken In de natuur! Uitstekend verblijf gehad.
Geplaatst op: 09-05-2021

Door: Kock



Waardering:
Het huisje in algemeen is redelijk. Wij vinden het toilet aan de lage kant. Op gas koken moet je zorgen voor lucifer. Voor de rust kun je er goed terecht en het eten van het restaurant is erg goed! Het is een natuurreservaat voor mensen van iets boven gemiddelde leeftijd.
Geplaatst op: 01-05-2021

Door: Corvers



Waardering:
Huisje met prachtig uitzicht. Voldoende voor 4 personen. Huisje zelf oud maar prachtig nieuwe keuken. Jammer dat er geen ovenschaal was maar wel een oven.
Geplaatst op: 19-04-2021

Door: Jaap



Waardering:
Het was een mooi verblijf. Vriendelijke beheerder/eigenaar. Eten van restaurant was top! Bestellen en het wordt gebracht naar je huisje. Wij hebben het zelf meegenomen. Maar de service is uitstekend. Vrij staande huisjes in een bos bij een ven. Huisje was volledig ingericht en goed te verwarmen. Echt een aanrader. Met de auto ben je zo in het dorp of in de plaatsen in de omgeving.
Geplaatst op: 17-04-2021

Door: Marcen Astrid



Waardering:
Mooi huisje aan de rand van het meer. Ruim en voorzien van alle gemakken. Een aanrader voor iedereen. Hebben we dan niks te zeuren? Oké, dan. De matrassen van het tweepersoonsbed waren zo dik en breed, breder zelfs dan het bed zelf zodat een woelige slaper erin zal slagen er uit te rollen omdat het matras van het bed af kantelt. Wat privacy betreft overigens een ideale locatie.
Geplaatst op: 05-04-2021

Door: Fien Okkerse



Waardering:
Fijn huis op een mooie plek. Veel mogelijkheden om buiten te zitten. Prettig om gelijk vanuit het park aan een wandeling te beginnen en bij terugkomst wat te drinken. Kleinschalig en daardoor niet massaal. Eekhoorntjes huppelen om je heen.
Geplaatst op: 30-03-2021

Door: J . Zijdewind



Waardering:
Heerlijk rustig park met vele wandelmogelijkheden. Aardige hulpvaardige beheerders. Mooi gelegen huisje met uitzicht op ven.
Geplaatst op: 16-01-2021