Logo
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark het vosseven de Heksenkring
natuurpark t vosseven heksenkring

Vosseven 27 Heksenkring


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 22 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 3

Kom helemaal tot rust in Vosseven 27 Heksenkring

Geniet van deze heerlijk vrij gelegen bungalow op een rustige locatie aan de rand van het park. Hier kunt u volledig ontspannen en genieten van uw vakantie te midden van een serene omgeving.

Faciliteiten

Badkamer: In de badkamer vindt u alles wat u nodig heeft voor uw persoonlijke verzorging. Er is een douche, wastafel en toilet aanwezig, zodat u op uw gemak kunt opfrissen en klaar kunt maken voor de dag.

Keuken: De keuken is volledig uitgerust met moderne faciliteiten. U vindt hier een koelkast met vriesvak, een afzuigkap, koffiezetter, magnetron, 4-pits gastoestel en een snelkoker. Bereid uw favoriete maaltijden en geniet van zelfgemaakte gerechten tijdens uw vakantie.

Slaapkamers: Er zijn twee comfortabele slaapkamers in de bungalow. De tweepersoons slaapkamer is voorzien van twee losse boxspring bedden, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is er een eenpersoons slaapkamer beschikbaar, perfect voor extra gasten of gezinsleden die met u meereizen.

Woonkamer: Ontspan en geniet van quality time in de gezellige woonkamer. Hier vindt u een flatscreen-tv, waar u kunt ontspannen en uw favoriete programma's of films kunt bekijken. Neem plaats op de comfortabele bank en laat de drukte van het dagelijks leven achter u.

Extra faciliteiten: U kunt volop van de buitenlucht genieten op uw eigen terras. Het terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Compleet met terrasmeubilair kunt u hier genieten van uw maaltijden in de frisse lucht. Gratis wifi is beschikbaar, zodat u altijd verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. We begrijpen dat uw huisdier ook deel uitmaakt van uw vakantie-ervaring, daarom zijn maximaal twee huisdieren welkom in onze bungalow.

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring in onze prachtige vrij gelegen bungalow. Boek nu en geniet van rust, comfort en privacy op een unieke locatie.

Plattegrond

Prijzen van Vosseven 27 Heksenkring

U boekt al een verblijf op 't Vosseven vanaf 58 euro per dag exclusief toeristenbelasting

In de omgeving van Vosseven 27 Heksenkring

Restaurant100 mSupermarkt5 kmSpeeltuin20 m
Stadscentrum15 kmWandelroute20 mBushalte1 km
Golfbaan2.5 kmZwembad7 kmMountainbike5 m
Meer5 m

Badkamer

Badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
1 persoons slaapkamer

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Terras meubilair
Kleine berging aan het huis

Door: J



Waardering:
Aardige receptioniste. De rust op het park was aangenaam. Fijne bedden. Huisje net groot genoeg voor 2 personen plus kind. Wij hadden onze hond bij ons. Fijne plek voor de hond met 3 wandelroutes. Zeer aan te raden het parkrestaurants. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam. Her eten was erg goed.
Geplaatst op: 18-09-2023

Door: Erik



Waardering:
Lekker rustig park in bosrijke omgeving. Prima ook voor onze hond, maar wel jammer van de aanlijnplicht. Niet elke hond is druk en/ of rent zomaar weg, enige nuance zou fijn zijn.
Geplaatst op: 10-07-2023

Door: Ronald Kempenaar



Waardering:
De ligging was prachtig en genoten van de rust het park was schoon alleen het huisje had gebreken die verholpen moeten worden verder was alles prima komen zeker terug
Geplaatst op: 10-06-2023

Door: linda



Waardering:
Heerlijk huisje voor een weekendje weg.
Geplaatst op: 30-10-2022

Door: Fam. van Dee



Waardering:
Het huisje ligt op een rustige locatie in het park. Wij waren met z'n tweeën en hadden genoeg ruimte. We hadden alles wat we nodig hadden. Het bed was heel goed. Een beetje jammer dat de buiten kant niet zo heel netjes was. Wij vonden het ook lastig dat de buitenlamp een bewegingssensor had. Wanneer we 's avonds buiten zaten, dan ging de lamp steeds aan en uit. Het park is heerlijk rustig. Een prima plaats voor rustzoekers en natuurliefhebbers.
Geplaatst op: 21-08-2022

Door: Henk Rubers



Waardering:
Leuk huisje aan de rand van het park wel wat gedateerd wat betreft keuken. doucheruimte klein je kan weinig spullen kwijt. Rustig gelegen. broodjes service. Restaurant leuk terras aan meertje vriendelijk personeel en goed eten voor redelijke prijzen. In de omgeving kan je rustig wandelen met de hond.
Geplaatst op: 08-04-2022

Door: Lotte



Waardering:
Fijn huisje, beetje verouderd, vrij klein, maar zeker knus. De bedden zijn heel zacht. Fijne service, mooi park, super mooie locatie.
Geplaatst op: 29-11-2021

Door: Caro



Waardering:
Het was heerlijk om een aantal dagen samen met mijn hondje hier te mogen verblijven. Alle basics zijn aanwezig in het huisje voor een rustige vakantie en we waren zo in het bos voor een fijne wandeling.
Geplaatst op: 13-04-2021

Door: E.M. de Waard en S.T. van Kempen



Waardering:
Gastvrije ontvangst van de beheerder. Rustig gelegen tegen de bossen, je kan een speld horen vallen. Goede boxsprings, fijn huisje om in te vertoeven en van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte in de lades van de 2 commode's en een diepe hangkast. Heerlijke warme douche. cv werkt goed. Prachtig park met een mooi ven in de midden. Het restaurant is ook een aanrader en betaalbare prijzen. Een prachtige bosrijke omgeving waarin je geniet van de rust en de stilte. Wij komen zeker weer terug!
Geplaatst op: 04-05-2019