Logo
natuurpark het vosseven het haasje terras 2
natuurpark het vosseven het haasje zijaanzicht
natuurpark het vosseven het haasje zijaanzicht
natuurpark het vosseven het haasje terras
natuurpark het vosseven het haasje vooraanzicht 1
natuurpark het vosseven het haasje zijaanzicht
natuurpark het vosseven het haasje keuken
natuurpark het vosseven het haasje keuken 1
natuurpark het vosseven het haasje keuken 2
natuurpark het vosseven het haasje keuken 3
natuurpark het vosseven het haasje slaapkamer 1
natuurpark het vosseven het haasje woonkamer
natuurpark het vosseven het haasje woonkamer 1
natuurpark het vosseven het haasje badkamer
natuurpark het vosseven het haasje douche

Vosseven 15 Haasje


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 22 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Deze bungalow biedt u de perfecte gelegenheid om te genieten van rust en privacy, samen met een ruime veranda waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

De badkamer van de bungalow is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Hier kunt u zich opfrissen en ontspannen na een dag vol avontuur en ontdekking.

De keuken is uitgerust met alle benodigdheden voor uw verblijf. U vindt er een koelkast met vriesvak om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een afzuigkap, magnetron, koffiezetter, waterkoker en een 4-pits gastoestel aanwezig. Met deze faciliteiten kunt u eenvoudig uw eigen maaltijden bereiden en genieten van een heerlijke vakantie met zelfgemaakte gerechten.

De bungalow beschikt over een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met twee losse boxspring bedden. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is er ook een kleinere slaapkamer met een stapelbed, perfect voor kinderen of extra gasten.

In de woonkamer kunt u ontspannen en genieten van uw favoriete tv-programma's op de flatscreen tv. Neem plaats op de comfortabele bank en maak het uzelf gemakkelijk.

Naast deze faciliteiten bieden we extra comfort en gemak. De bungalow beschikt over een groot terras met een overkapping, waar u kunt genieten van de buitenlucht en het vrije gevoel van de omgeving. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw maaltijden in de buitenlucht. Daarnaast bieden we gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. En als u uw huisdieren wilt meenemen, zijn ze van harte welkom (maximaal 2), zodat uw trouwe viervoeters ook kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Kom en geniet van de vrijheid en ruimte in onze bungalow met ruime veranda in het prachtige Stramproy. Ontspan, verken de omgeving en voel u thuis in alle comfort en gemak die onze faciliteiten te bieden hebben. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Plattegrond

Prijzen van Vosseven 15 Haasje

U boekt al een verblijf op t Vosseven vanaf 58 euro per dag exclusief toeristenbelasting

In de omgeving van Vosseven 15 Haasje

Restaurant100 mSupermarkt5 kmSpeeltuin20 m
Stadscentrum15 kmWandelroute20 mBushalte1 km
Golfbaan2.5 kmZwembad7 kmMountainbike5 m
Meer5 m

Badkamer

Badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
2 persoons slaapkamer (stapelbed)

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv

Extra faciliteiten

Veranda
Terras meubilair

Door: Henk otte



Waardering:
Zoals altijd weer een leuke week gehad in vosseven, in weer een ander huisje,ook een heel leuk huisje, tot de zomer dan zijn we er weer!
Geplaatst op: 22-03-2024

Door: Sandra Kouwenhoven



Waardering:
Wij hebben genoten in dit huisje, de overkapping eraan is heerlijk in zomer als het wat minder weer is. Huisje was schoon, bedden perfect. Kook gelegenheid, magnetron aanwezig. De ramen in huiskamer wel gedateerd en tocht er doorheen ,zou fijn zijn ook ivm de warmte {kachel was heerlijk warm te stoken}die dan lekker binnen bleef zonder randjes dicht te stoppen/of gordijn ervoor. Verder niets te klagen hoor. Bij receptie zeer vriendelijk ontvangen zowel bij aankomst als vertrek. Je kan hier fijn vertoeven in de natuur. Ligt prachtig gelegen op een kleinschalig ,autoluw park. Tevens is er een restaurant aanwezig ,menig wandel en fietsroutes en vlakbij dorp Stramproy waar zich ook supermarkt bevindt.
Geplaatst op: 11-12-2023

Door: Josefien corvers



Waardering:
Prachtig park. Supergoed restaurant. In huisje alles aanwezig. Wel toe aan wat renovatie.
Geplaatst op: 04-04-2023

Door: M.Frankhuizen



Waardering:
Leuk park met vriendelijke eigenaar. Het huis was knus maar erg gedateerd!
Geplaatst op: 27-11-2022

Door: Van De Velde Ivan



Waardering:
Voor de 3de maal daar geweest. Het is er zo rustig dat wij in het weekend al terug gaan wel in een ander huisje egel nr 18. bij kerstdag zijn wij er terug en dan weer in haasje 15. Het is er niet zo groot maar zeker voor 2pers en een hond is het te doen , het terras buiten is zeer aangenaam om te vertoeven en de wandelingen in de natuur en het boe is een aanrader . Bedankt en tot het weekend groetjes Natascha en Ivan.
Geplaatst op: 29-09-2022

Door: Mirjam vd Velden



Waardering:
Een heel rustig en groen park.. ontvangst vriendelijk en gezellig. Het huisje was super schoon. Bed was goed. En het afdak aan het huisje was ook heel fijn. En dat onze hond ook welkom was , was helemaal fijn. Het restaurant heeft een fijne bierkaart en een heerlijke borrelplank ???? Vanaf het park starten diverse wandelingen. Wij hebben op een zaterdag 20 km gewandeld en zijn maar 5 mensen tegen gekomen. Veel beversporen gezien. Kortom wij komen zeker nog wel eens terug.
Geplaatst op: 30-05-2022

Door: Marjolein



Waardering:
Klein maar fijn huisje ( wel wat gedateerd) . Park is heerlijk groen met veel zicht doordat er geen schuttingen of andere erfafscheidingen staan. Veel wandel-en fietsmogelijkheden in de omgeving. Heerlijk rustig. Zeker een park om naar terug te keren!
Geplaatst op: 25-04-2022

Door: Hans Hahn



Waardering:
Heel mooi huisje waar je alles hebt wat je nodig hebt. Geen overbodige luxe maar dat hoeft ook niet. Rustige ligging in een heel mooi park. jammer dat het huisje nog enkele beglazing heeft. Wij hebben er genoten.
Geplaatst op: 10-04-2022

Door: Frank



Waardering:
Huisje was eenvoudig maar gezellig en schoon, rustig gelegen en het het doorlopende dak boven het terras ideaal
Geplaatst op: 04-04-2022

Door: Wanda Van Brabant



Waardering:
Samen met mijn hondje ga ik al 4 jaar naar Vosseven. Ik verbleef eerder in huis 15 het Haasje. Dit jaar echter verbleef ik in huisje 7 Dopheide. Ik kan alleen maar lof uiten voor het park en zijn beheerders, altijd zeer vriendelijk en klantgericht. Het huisje was in een woord geweldig. Mijn hondje en ik voelen ons er thuis, en kijken nu al uit naar December om weer te gaan. Met vriendelijke groet, Wanda en Spooky.
Geplaatst op: 11-01-2021