Logo

Vosseven 36 Giervalk


Woonruimte: 42 m2  Terrasruimte: 20 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Moderne Vrijstaande Bungalow in Stilte en Comfort | 36. Giervalk

Stap binnen in een geheel gerenoveerd toevluchtsoord en geniet van de rust en privacy van onze prachtige bungalow, gelegen op een rustige locatie die perfect past bij uw zoektocht naar ontspanning.

Faciliteiten:

Badkamer:
Begin en eindig uw dagen in de moderne badkamer, voorzien van een verfrissende douche, wastafel en toilet. Stap binnen in een ruimte van comfort en frisheid.

Keuken:
De vernieuwde keuken biedt u alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Ontdek het gemak van een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, vaatwasser, waterkoker en een 4-pits gastoestel. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop en creëer memorabele smaakervaringen.

Slaapkamers:
Geniet van rustgevende nachten in de twee slaapkamers die de bungalow biedt. De tweepersoons slaapkamer beschikt over twee losse boxspring bedden voor optimaal comfort. Daarnaast zijn er twee eenpersoons slaapkamers beschikbaar, perfect voor extra gasten of reisgenoten.

Woonkamer:
Ontspan in de vernieuwde woonkamer, waar een flatscreen-tv u uitnodigt voor gezellige avonden. Nestel uzelf op de comfortabele bank en creëer blijvende herinneringen met uw dierbaren.

Extra faciliteiten:
Laat u verwelkomen door de frisse lucht op uw eigen veranda, compleet met terrasmeubilair. Blijf verbonden met gratis wifi en geniet van de mogelijkheid om uw huisdieren mee te nemen (maximaal 2), zodat zij kunnen delen in uw vakantieavonturen.

Kies voor een geheel nieuwe vakantie-ervaring in onze volledig gerenoveerde bungalow, omgeven door de charme van Stamproy, Limburg. Reserveer nu en maak van uw vakantie een onvergetelijke herinnering.

Prijzen van Vosseven 36 Giervalk

In de omgeving van Vosseven 36 Giervalk

Supermarkt4 mStadscentrum4 mBushalte4 m
Zwembad10 mPretpark45 m

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Sandra Brandjes



Waardering:
Voor ons al de 2e keer in dit huisje in 2023, ook omdat het vorige keer al heel goed was bevallen. Netjes, schoon, alles is aanwezig wat je nodig hebt, comfort ; zelfs boeken die je kunt lezen. Heel leuk is het welkomstpakketje van de huiseigenaren! Ze zijn erg vriendelijk en gaan nog een paar "verbeteringen" doorvoeren. Gezellig ingericht, mooi uitzicht, rustig en bosrijke omgeving. Ideaal voor wandelen en fietsen. Het park biedt broodjesservice: ook heel prettig. Een goed restaurant is aanwezig, waar honden erg welkom zijn. Kortom: een aanrader,. Wij komen zeker weer terug!
Geplaatst op: 01-02-2024

Door: Erwin Bezuijen



Waardering:
Bij aankomst in het huisje was er een leuk welkom geschenk . Het huisje was van alle gemakken voorzien . Het was lekker rustig op het park en geen vuurwerk te horen lekker voor de hond . Helaas werkte het weer niet mee veel regen helaas je kan er leuke wandelingen maken met je hond . zeker een aanrader dit leuke huisje . 28-12-2023 tot 04-01-2024
Geplaatst op: 05-01-2024

Door: Chris Zwetsloot



Waardering:
een week vertoefd in de Giervalk, prima ingericht Chalet , voelde ons heel snel thuis., broodjes service aanwezig op het park.Een goed restaurant op het park waar men heerlijk kan genieten na een dag er op uit getrokken te zijn. Zelf fietsfanaten , een heerlijke omgeving om je uit te leven, de regio is erg divers met mooie vrije veilige fietspaden, Veel tochten gemaakt in de omgeving , leuke dorpjes en en zeker het mooie stadje Thorn is het bezoeken en bezichtigen meer dan de moeite waard. Ook duitsland en Belgie met hun mooie natuur moet men zeker een keer bezoeken. Wij hebben genoten van al het moois wat 't Vossenven te bieden heeft. Jeanne & Chris Zwetsloot
Geplaatst op: 13-11-2023

Door: Tiny en Marja



Waardering:
Beste Hans en Heleen, Wij hebben genoten van jullie huis. We hebben een paar mooie dagen in jullie huis gehad. Alleen viel jullie bed tegen. Senseo apparaat werkt niet. Verder is alles top. Vriendelijke groet, Tiny en Marja
Geplaatst op: 04-11-2023

Door: Familie Lapaer - Hoogeboom



Waardering:
Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid! We hebben genoten in jullie super complete huisje dat van alle gemakken is voorzien. Niks is jullie te gek! (nil nobus absurdum). We voelden ons erg welkom en zijn lekker bijgekomen na een drukke periode. Midden in de natuur (hertjes, eekhoorns, paddestoelen) en in alle rust. Maar grote steden als Weert en Roermond zijn in de buurt als je wilt. Lekker gewandeld en genieten van het natuurschoon in de omgeving. En dan met rozige wangetjes een afzakkertje nemen in het restaurant op het park. We komen hier zeker nog eens terug. Echt een aanrader!
Geplaatst op: 19-10-2023

Door: Niels de Korte



Waardering:
Na een prettige ontvangst bij de receptie aangekomen in dit heerlijke huisje. Het huisje is van alle gemakken voorzien en was keurig netjes. Als kers op de taart stond er een welkomstpakket van de huiseigenaren. Hier zat zelfs een verassing voor de hond in! Later in de week nog even contact gehad met de huiseigenaren Hans en Heleen. Wat een lieve en gastvrije mensen. Wij komen zeker terug om deze mooie omgeving verder te verkennen. .
Geplaatst op: 22-09-2023

Door: Magdalena Wiecha



Waardering:
It was a really beautiful time, wonderful house, very high standard, everything we needed was there, we must admit that we can safely recommend this house to anyone, Great place to relax. Greetings
Geplaatst op: 01-09-2023

Door: Tom Maane



Waardering:
De Giervalk is een mooi huisje, wat modern is ingericht. Alles was aanwezig, er was zelfs een welkomspakket aanwezig met o.a. kauwstangetjes voor de hond. We hebben erg genoten van de stilte en rust in het park. We komen zeker nog eens terug.
Geplaatst op: 30-08-2023

Door: Messelis Nancy



Waardering:
We waren super tevreden over deze woning, alle moderne comfort aanwezig, super proper en ook heel mooie lokatie voor ons hondje Roxy die er zich direct thuis voelde. Vosseven is voor ons een prachtig rustgevend natuurpark waar we nu voor de 2 de keer verbleven en waar we zeker nog terugkomen!
Geplaatst op: 13-08-2023

Door: Cl.Goud



Waardering:
Hallo. Het is fijn om in jullie huisje te zijn . Je word verwelkomt door wat er afspeelt ,met veel aandacht ingericht heel uitnodigend. Zoals op het keukenvenster met het opschrift leuk dat jullie er zijn . De inrichting is naar mijn idee helemaal compleet met spullen en apparatuur. Het brengt je naar een prettig welzijn om te verblijven en op rust te komen ,ook in de mooie omgeving .
Geplaatst op: 11-08-2023