Logo

Vosseven 16 Koekoek


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 3

Deze bungalow biedt u de ideale gelegenheid om te genieten van privacy en rust, terwijl u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het water.

De badkamer van de bungalow is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Hier kunt u ontspannen en verfrissen na een dag vol avonturen en genieten van uw eigen privé-oase.

In de keuken vindt u alle benodigdheden voor uw verblijf. Er is een koelkast met vriesvak om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, 4-pits gastoestel en een snelkoker aanwezig. Met deze faciliteiten kunt u eenvoudig uw eigen maaltijden bereiden en genieten van heerlijke gerechten.

De bungalow beschikt over een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met twee losse boxspring bedden. Hier kunt u ontspannen en genieten van een goede nachtrust, terwijl u uitkijkt over het prachtige uitzicht op 't ven. Daarnaast is er ook een eenpersoonsslaapkamer aanwezig.

In de woonkamer kunt u ontspannen en genieten van uw favoriete tv-programma's op de flatscreen tv. Neem plaats op de comfortabele bank en geniet van de gezellige sfeer.

Naast deze faciliteiten bieden we extra comfort en gemak. De bungalow beschikt over een terras met terrasstoelen, waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op 't ven. Daarnaast is er een extra terras aan het water, zodat u dicht bij de natuur kunt zijn en kunt genieten van de rustgevende geluiden van het water. We bieden ook gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. En als u uw huisdieren wilt meenemen, zijn ze van harte welkom, zodat ook zij kunnen genieten van een vakantie vol avontuur en ontdekking.

Kom en geniet van de vrijheid en het unieke uitzicht in onze bungalow in Stramproy. Ervaar de schoonheid van de omgeving, ontspan in alle comfort en gemak die onze faciliteiten te bieden hebben, en geniet van de serene rust van 't ven. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Prijzen van Vosseven 16 Koekoek

In de omgeving van Vosseven 16 Koekoek

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten