Logo

Vosseven 14 Fazant


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 22 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 3

Deze bungalow biedt u niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook een unieke ervaring dankzij de ruime veranda en de mooie ligging.

De badkamer van de bungalow is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Hier kunt u heerlijk ontspannen en uzelf verfrissen na een dag vol avonturen.

In de keuken vindt u alle benodigdheden om uw eigen maaltijden te bereiden. Er is een koelkast met vriesvak aanwezig om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, snelkoker, vaatwasser en inductie kookplaat beschikbaar. Met deze faciliteiten kunt u eenvoudig heerlijke gerechten bereiden en genieten van uw eigen culinaire creaties.

De bungalow heeft een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Hier kunt u genieten van een goede nachtrust en ontspannen wakker worden om de dag fris te beginnen. Daarnaast is er ook een kleinere slaapkamer met een stapelbed, ideaal voor kinderen of extra gasten.

De woonkamer is gezellig ingericht en biedt een aangename plek om te ontspannen en quality time door te brengen met uw gezelschap. U kunt uw favoriete tv-programma's kijken op de flatscreen tv en genieten van een comfortabele sfeer.

Naast deze faciliteiten bieden we ook extra gemakken. De bungalow beschikt over een ruim overdekt terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht en het prachtige uitzicht. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair, zodat u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast worden de bedden voor u opgemaakt, zodat u meteen kunt genieten van een goede nachtrust bij aankomst. We bieden ook gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf.

Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan in deze bungalow, zodat we een allergievrije omgeving kunnen garanderen voor al onze gasten.

Kom en geniet van een onvergetelijk verblijf in onze recent verbouwde bungalow met een unieke ruime veranda. Ervaar de schoonheid van Stramproy en ontspan in alle comfort en gemak die onze faciliteiten te bieden hebben. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Prijzen van Vosseven 14 Fazant

In de omgeving van Vosseven 14 Fazant

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: fam bokma , heerenveen



Waardering:
wat hebben wij genoten op het heerlijke rustig park en van het super mooie huisje, we kunnen het iedereen aanraden om dit mooie park eens te gaan bezoeken, heerlijk rustig en een hele mooie omgeving waar je ook alle kanten uit kunt, zowel met de fiets of met de auto. ook de beheerder is erg vriendelijk. we zijn hier nu voor het vierde jaar geweest op het park en het is elke keer weer erg fijn om de vakantie door te brengen, we komen waarschijnlijk ook volgend jaar weer eens terug
Geplaatst op: 27-08-2023

Door: Haex



Waardering:
Klein rustig park zoals het hoort.de vrouw bij de receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam, perfect,ga zo door.
Geplaatst op: 15-03-2023

Door: H.A. Slieker



Waardering:
Prima verblijf gehad. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Inrichting is knus en gezellig. En buiten een groot overdekt terras. En alles was mooi schoon, dat vinden we belangrijk.
Geplaatst op: 18-01-2023