Logo

vosseven 17 wezel


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 22 m2  Slaapkamers: 1  Badkamers: 1  Aantal personen: 2

Deze bungalow biedt u de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, met een prachtige ligging te midden van de natuur en een ruime veranda waar u kunt genieten van de rust en stilte.

De badkamer van de bungalow is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Hier kunt u heerlijk ontspannen en uzelf verfrissen na een dag in de natuur.

In de keuken vindt u alle benodigdheden om uw eigen maaltijden te bereiden. Er is een koelkast met vriesvak om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een vaatwasser, afzuigkap, magnetron, senseo koffiezetapparaat, koffiezetter en waterkoker aanwezig. Met deze faciliteiten kunt u eenvoudig heerlijke gerechten bereiden en genieten van een ontspannen maaltijd in uw bungalow.

De bungalow heeft een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Hier kunt u genieten van een goede nachtrust en ontwaken temidden van de rustige omgeving.

In de woonkamer kunt u ontspannen en uw favoriete tv-programma's kijken op de flatscreen tv. Neem plaats op de comfortabele bank en geniet van de gezellige sfeer.

Naast deze faciliteiten bieden we ook extra gemakken. De bungalow beschikt over een groot terras met een overkapping, waar u kunt genieten van de frisse boslucht en het groene uitzicht. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair, zodat u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast worden de bedden voor u opgemaakt, zodat u meteen kunt genieten van een goede nachtrust bij aankomst. We bieden ook gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. En als u uw huisdieren wilt meenemen, zijn ze van harte welkom (maximaal 2), zodat u samen kunt genieten van de prachtige natuur.

Kom en geniet van de vrijheid en de rust in onze bungalow op een boslocatie in Stramproy. Laat de stress van het dagelijks leven achter u, ontdek de prachtige natuurlijke omgeving en voel u thuis in alle comfort en gemak die onze faciliteiten te bieden hebben. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Prijzen van vosseven 17 wezel

In de omgeving van vosseven 17 wezel

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Nijman



Waardering:
Mooi gelegen en heel rustig park. Als je dat zoekt is dit park ideaal! Huisje was keuring schoon bij aankomst. Autoluw park is wel zo fijn. Mooie omgeving, helaas hadden de weergoden wat andere ideeën, maar anders is het goed fietsen daar. Komen zeker terug. Succes
Geplaatst op: 21-03-2024

Door: Petersen



Waardering:
Was weer een top verblijf ,hebben erg genoten nogmaals bedankt
Geplaatst op: 25-10-2023

Door: Hermans



Waardering:
prima, een heel fijn huisje. Is alleen jammer dat er onder de overkapping geen hoge tafel staat. Wel twee lage tafeltjes. Prachtige locatie en zeker voor herhaling vatbaar. Alles was voldoende aanwezig.
Geplaatst op: 06-10-2023

Door: Emile



Waardering:
Super mooi gerestaureerd huisje. Prachtige patio en moderne indeling/meubilair! Prachtig gelegen op het park. Mooi rustig.
Geplaatst op: 19-07-2023

Door: Fam Rozendal



Waardering:
We hebben in een , zeer warme, week genoten van de Wezel een huisje in de luwte van de bossages. Ook de uitgebouwde overkapping deed zijn dienst. Als senioren waardeerden we ook de rust op het park.
Geplaatst op: 07-07-2023

Door: E. Dijkhuis



Waardering:
Geweldig huisje voorzien van alles wat je nodig hebt voor een paar dagen. In de badkamer zou het wel handig zijn om een paar haakjes aan de muur te bevestigen om kleding en/of handdoeken aan op te hangen. En wat horren voor de ramen en deur zou ook fijn zijn want we hadden best veel muggen. Verder hebben we heerlijk genoten in dit verblijf en zeker voor herhaling vatbaar!!!
Geplaatst op: 29-05-2023

Door: Hermans



Waardering:
Het huisje was erg mooi en ook de locatie. Het is een heel rustig bosrijk park. De mensen van de receptie zijn ook erg behulpzaam en heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar wat we ook gaan doen.
Geplaatst op: 29-05-2023

Door: twan kessels



Waardering:
alles was goed, huisje was voor gewarmd zag er verzorgd en netjes uit een echt warm thuis welkom. Overzichtelijk verzorgd park rustig en heel veel wandel en fiets mogelijkheden. Ik vind het een groot voordeel restaurant op het park als geen zin heb om te koken of jij heb visite laat je bedienen. Ik ben er voor de derde keer en de vierde keer is geboekt in mei. grt Twan
Geplaatst op: 05-03-2023