Logo

Vosseven 44 Gladiool


Woonruimte: 55 m2  Terrasruimte: 40 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Betoverend Uitzicht en Rust | 44 Gladiool

Ontsnap aan de drukte en geniet van rust en ruimte in onze heerlijk vrij gelegen bungalow, perfect gelegen met een schilderachtig uitzicht over het ven.

Faciliteiten:

Badkamer: Begin en eindig uw dagen in de moderne badkamer, compleet met een verkwikkende douche, wastafel en toilet. Een comfortabele plek om te ontspannen en op te frissen.

Keuken: De keuken is voorzien van alle gemakken, waaronder een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, waterkoker en een 4-pits gastoestel. Bereid heerlijke maaltijden terwijl u geniet van het uitzicht op het ven.

Slaapkamers: Ontspan en rust uit in de tweepersoons slaapkamer, uitgerust met twee losse boxspring bedden voor een goede nachtrust. Daarnaast zijn er twee eenpersoons slaapkamers beschikbaar, perfect voor extra gasten of reisgenoten.

Woonkamer: De woonkamer nodigt uit tot ontspanning, waar u kunt genieten van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv. Hier kunt u gezellig samenzijn met uw dierbaren.

Extra faciliteiten: Stap buiten op uw eigen veranda, voorzien van comfortabel terrasmeubilair, en laat de omgeving u betoveren. Blijf verbonden met gratis wifi en breng uw huisdieren mee (maximaal 2), zodat ook zij kunnen genieten van deze vakantie-ervaring.

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring in onze prachtige bungalow, omringd door de natuurlijke schoonheid van Stamproy, Limburg. Reserveer nu en creëer blijvende herinneringen aan dit schilderachtige ven.

Prijzen van Vosseven 44 Gladiool

In de omgeving van Vosseven 44 Gladiool

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten