Logo

Vosseven 55 Annemoon


Woonruimte: 30 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

Luxe Vakantiebungalow met Centrale Ligging | 55. Annemoon

Geniet van de rust en ontspanning die deze plek te bieden heeft.

Faciliteiten

Badkamer: Ontspan en verfris uzelf in de inloopdouche van de smaakvolle badkamer, voorzien van een wastafel en toilet. Een moderne ruimte waar u kunt genieten van comfort en gemak.

Open Keuken: De goed uitgeruste open keuken staat tot uw beschikking. Ontdek het gemak van een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, Senseo, combi magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Laat uw culinaire creativiteit de vrije loop terwijl u geniet van moderne voorzieningen.

Slaapkamers: De bungalow beschikt over drie comfortabele tweepersoons slaapkamers met losse boxspring bedden. Dit biedt u de ideale omgeving voor een goede nachtrust na een dag vol avontuur.

Woonkamer: De royale, modern ingerichte woonkamer straalt met overvloedig licht. Geniet van gezellige avonden terwijl u uw favoriete programma's bekijkt op de flatscreen-tv.

Extra Faciliteiten: Ontspan en geniet van de buitenlucht op uw eigen terras, compleet met comfortabel terrasmeubilair. Blijf in contact met de wereld dankzij gratis wifi en breng uw huisdieren mee (maximaal 2), zodat zij ook kunnen genieten van deze bijzondere vakantie-ervaring.

Reserveer nu en ervaar een onvergetelijke vakantie in onze prachtig gerenoveerde geschakelde bungalow in het hart van Stamproy. Laat deze kans op luxe en comfort niet aan u voorbijgaan.

Prijzen van Vosseven 55 Annemoon

In de omgeving van Vosseven 55 Annemoon

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Petersen



Waardering:
Het was weer een heerlijke en relaxe tijd die we hebben doorgebracht met een mooie omgeving
Geplaatst op: 09-01-2024

Door: H.Adriaanse



Waardering:
Wij hebben een prima week gehad. Mooi vriendelijk park, leuk huis met voldoende comfort. En vuurwerkvrij. Vlak bij het bos,wat wil je nog meer. Voor volgend jaar weer geboekt.
Geplaatst op: 10-01-2022

Door: Lucienne



Waardering:
Heerlijk tot rust gekomen in het mooie natuurpark. Het huisje was top, van alle gemakken voorzien en schoon! Ik kom zeker nog eens ????
Geplaatst op: 16-11-2021

Door: S.Janson



Waardering:
We hadden oorspronkelijk een ander huisje geboekt, maar er was een probleem met waterschade geweest waardoor ze meerdere mensen moesten omboeken. Voor ons geen enkel probleem, huisje was hetzelfde, netjes schoon en ruim voldoende uitrusting in de keuken, behalve een goed scherp groentemes. Ligging is prima, fijn voor de honden, je kunt volop wandelen en het park is rustig. Het geschakelde huisje is niet gehorig, de buren hebben onze honden niet gehoord, wij de buren ook niet.
Geplaatst op: 30-08-2021

Door: Thijs Broersma



Waardering:
Heerlijk verblijf, lekker rustig, goed verzorgd , fijne mensen bij de receptie.
Geplaatst op: 10-05-2021