Logo

Vosseven 41 Ganzenbloem


Woonruimte: 55 m2  Terrasruimte: 10 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 5

Rust en Comfort in Onze Centraal Gelegen Vakantiebungalow | 41. Ganzenbloem

Geniet van een oase van rust en comfort, omringd door de natuurlijke pracht van Stamproy.

Faciliteiten:

Badkamer: Begin en eindig uw dagen met een verfrissende douche in de moderne badkamer, uitgerust met een wastafel en toilet. Een ruimte van ontspanning en gemak staat tot uw beschikking.

Keuken: De keuken is volledig ingericht om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek het gemak van een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, vaatwasser, waterkoker en een 4-pits gastoestel. U kunt zelf de meest smakelijke gerechten bereiden en heerlijke maaltijden delen met uw dierbaren.

Slaapkamers: Geniet van een goede nachtrust in de royale tweepersoons slaapkamer op de eerste etage, voorzien van losse boxspring bedden voor het ultieme comfort. Op de begane grond is ook een tweepersoons slaapkamer aanwezig, alsmede een eenpersoons slaapkamer, zodat iedereen een plekje heeft om te rusten en te ontspannen.

Woonkamer: Kom samen in de gezellige woonkamer en geniet van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv. Een plek om te ontspannen en plezier te hebben met uw naasten.

Extra faciliteiten: Stap buiten op uw eigen veranda, compleet met comfortabel terrasmeubilair, en geniet van het buitenleven. Blijf verbonden met gratis wifi en neem uw huisdieren mee (maximaal 2), zodat zij ook van de vakantiepret kunnen genieten.

Ervaar een onvergetelijke vakantie in onze prachtige bungalow, centraal gelegen in het hart van Stamproy, Limburg. Reserveer nu en creëer blijvende herinneringen te midden van rust en ontspanning.

Prijzen van Vosseven 41 Ganzenbloem

In de omgeving van Vosseven 41 Ganzenbloem

Stadscentrum4 km

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Martin Keulstra



Waardering:
Mooi en gezellig en warm huisje. Goed naar onze zin gehad. Helaas hebben wij geen hond meer, dus zal dit wel de laatste keer van ons worden. Maar je weet maar nooit.
Geplaatst op: 11-01-2024

Door: Erwin Bezuijen



Waardering:
Heel mooi huisje goede bedden huisje was schoon mooie douche alleen jammer dat er geen jus pan aanwezig was en grote opscheplepels vedder niks op aan te merken
Geplaatst op: 11-01-2023

Door: Yvonne Ennik



Waardering:
Was een mooi schoon huisje we hebben genoten
Geplaatst op: 03-01-2023

Door: Jan Mevius / Ria van Doorn



Waardering:
Heerlijk in de bossen, comfortabel huis. Prachtige natuur rondom, veel gewandeld. Goede supermarkt in Stramproy, leuke terrassen in Weert. Fijn restaurant Nieuw Vosseven op het terrein. Vriendelijk parkbeheer. Kortom: wat wil je nog meer?
Geplaatst op: 13-06-2021