Logo

Vosseven 2 Waterlelie


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 22 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 3

Natuurpark Vosseven biedt het perfecte verblijf voor natuurliefhebbers en mensen die graag even weg willen zijn van de stad. De Waterlelie heeft een mooi uitzicht over het Ven en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft om te genieten van een comfortabel verblijf.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Zo kunt u opfrissen na een dag wandelen of fietsen in de natuur. De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, een afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, snelkoker en een 4 pits gastoestel. Hiermee kun u heerlijke maaltijden bereiden en van alle gemakken voorzien zijn.

De bungalow heeft een 2-persoons slaapkamer met twee losse boxspring bedden en een 1-persoons slaapkamer. Hierdoor is de bungalow geschikt voor stellen, kleine gezinnen en vriendengroepen. In de woonkamer vindt u een flatscreen tv waarop u kunt ontspannen en genieten van een leuke film of serie.

Als u even wilt ontspannen in de buitenlucht, kan u plaatsnemen op het terras met terrasmeubilair. Hier kan u genieten van het prachtige uitzicht over het Ven. Huisdieren zijn ook toegestaan in de bungalow (max. 2), waardoor hoeft de trouwe viervoeter niet thuis te blijven.

Kortom, de vakantiebungalow in Stramproy biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf in een prachtige omgeving. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, terwijl u toch kunt profiteren van alle gemakken die een bungalow te bieden heeft.

Prijzen van Vosseven 2 Waterlelie

U boekt al een verblijf op t Vosseven vanaf 58 euro per dag exclusief toeristenbelasting

In de omgeving van Vosseven 2 Waterlelie

Restaurant100 mSupermarkt5 kmSpeeltuin20 m
Stadscentrum15 kmWandelroute20 mBushalte1 km
Golfbaan2.5 kmZwembad7 kmMountainbike5 m
Meer5 m

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: A Botteram



Waardering:
Kleinschalig rustig park met wel wat gedateerde huisjes. Goed schoongemaakt Inboedel kan wel een update gebruiken . Verder volledig naar onze zin gehad
Geplaatst op: 19-09-2022

Door: Nelleke



Waardering:
Het huisje was netjes en schoon. Erg fijn. Interieur is wel bij elkaar verzameld, keuken niet echt praktisch ingedeeld, maar prima! Wij hadden een kinderstoel en kinderbedje bijgeboekt. Maar bij aankomst stonden deze er niet. Gelukkig konden we deze bij de receptie wel ophalen. Goede service van het park.
Geplaatst op: 12-08-2022

Door: Axel Lemmens



Waardering:
Mooie en gezellige plek!
Geplaatst op: 26-07-2022

Door: Familie Danner



Waardering:
Prima huisje; alles aanwezig. Prachtig uitzicht op ven met waterlelies. Heerlijk rustig en veel ruimte om het huisje. Wij hadden heerlijk, warm weer, en hadden graag horren voor de ramen in de slaapkamer gehad. Wij komen zeker terug.
Geplaatst op: 20-06-2021