Logo

Omring jezelf met natuur in Vosseven 26 Vliegenzwam

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een ontspannen vakantie in ons vakantiehuis op een adembenemende locatie. Met een modern ingerichte royale woonkamer die overvloeit met natuurlijk licht, kunt u genieten van een ruimtelijk gevoel en voortdurend contact met de betoverende natuur om u heen.

Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken:

Badkamer: Betreed een moderne badkamer, compleet met een verfrissende douche, wastafel en toilet. Begin uw dag vol frisheid en gemak.

Keuken: De keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft om uw culinaire avonturen aan te gaan, inclusief een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, een afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, Senseo-apparaat, snelkoker, vaatwasser en een 4-pits gastoestel. U kunt met gemak uw favoriete gerechten bereiden en van heerlijke maaltijden genieten.

Slaapkamers: Er zijn twee comfortabele slaapkamers beschikbaar. De eerste slaapkamer is voorzien van twee losse boxspring bedden, ideaal voor een goede nachtrust. De tweede slaapkamer biedt plaats aan één persoon en zorgt voor een gezellige sfeer.

Woonkamer: Laat u betoveren door onze modern ingerichte, royale woonkamer. Met veel natuurlijk licht kunt u ontspannen en tot rust komen terwijl u geniet van het uitzicht op de omringende natuur. Een flatscreen-tv biedt entertainment voor degenen die willen ontspannen met hun favoriete programma's of films.

Extra faciliteiten: Stap naar buiten en ervaar de schoonheid van de omgeving op uw eigen terras, compleet met comfortabel terrasmeubilair. Hier kunt u genieten van uw ochtendkoffie, een boek lezen of gewoon ontspannen in de rustige omgeving. We begrijpen dat uw huisdier ook deel uitmaakt van uw vakantie-ervaring, daarom zijn maximaal twee huisdieren welkom in ons vakantiehuis. Daarnaast bieden wij gratis wifi aan, zodat u altijd verbonden kunt blijven.

Kom en ervaar een onvergetelijke vakantie in ons prachtige vakantiehuis. Boek nu en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Prijzen van Vosseven 26 Vliegenzwam

In de omgeving van Vosseven 26 Vliegenzwam

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Jacqueline



Waardering:
Zeer prettig huisje, fijne inrichting, alles is aanwezig. We hebben genoten van het zonnige terras, met de vele vogelhuisjes. Heerlijke fietstochten gemaakt en lange boswandelingen met de hond. Zeker voor herhaling vatbaar
Geplaatst op: 26-03-2024

Door: Miranne



Waardering:
Wat een fijn huisje! Schoon, alles netjes voor elkaar. De inrichting is een ratjetoe, maar dat vinden wij wel grappig/ gezellig. De eigenaren van dit huisje zijn er zeer betrokken bij, dat merk je aan alles. Ligging is ook heerlijk, aan de rand van het bos.
Geplaatst op: 18-02-2024

Door: Wanda van Brabant



Waardering:
Samen.mrt mijn hondje Spooky, zaten wij in het huisje De Vliegenzwam. Wat een heerlijk huis, zo compleet en gezellig ingericht. Het aller belangrijke is dat er absoluut geen VUURWERK mag worden afgevuurd, ECHT TOP!!! Wij komen ieder jaar weer terug. Volgend jaar weer voor de 8e keer. Heel veel groetjes en super bedankt. Wanda & Spooky.
Geplaatst op: 01-01-2024

Door: Jan Mevius en Ria van Doorn



Waardering:
Weer een weergaloze 1e week van september doorgebracht in b.g. huis. Hebben geboft met prachtig weer en genoten van het fijne verblijf in de Vliegenzwam. Wel een paar muggen haha, maar alle ramen hebben horren dus goed geregeld! We komen hier wel weer terug!
Geplaatst op: 17-09-2023

Door: Fam. Bons



Waardering:
We hebben genoten van onze vakantie, wat een heerlijk compleet huisje met een prachtige ligging, tijdens de hitte heerlijk onder de bomen genieten van de stilte. We komen graag nog eens terug.
Geplaatst op: 27-06-2023

Door: J.Zijdewind



Waardering:
Heerlijk rustig park in een mooie omgeving. Mooi ruim huisje.
Geplaatst op: 10-01-2023

Door: Hermans en Meeuwenoord



Waardering:
Uitstekend Huisje op een prachtige lokatie . Een oase van rust . Gezellig restaurant op loopafstand . Vriendelijke mensen Mooie fiets en wandelroutes in de directe omgeving .
Geplaatst op: 24-09-2022

Door: Jan Mevius / Ria van Doorn



Waardering:
Eerste week september in dit mooie en volledig ingerichtte huis geweest. Het was warm maar in huis heerlijk minder warm. Ook de horren overal stelden wij zeer op prijs! Het verblijf op het park en omgeving is ons bekend, we zijn al meerdere keren geweest in steeds andere huisjes. Goed beheer, mooie omgeving. Goedkoop tanken in Belgie :o) Bij thuiskomst meteen weer geboekt voor volgend jaar! Tot ziens!
Geplaatst op: 19-09-2022

Door: Betty



Waardering:
Huisje van alle gemakken voorzien, heel mooi verbouwd met aandacht voor detail, gezellig ingericht. Heel fijn aan de rand van het park met uitzicht op de bomen. Vriendelijke ontvangst. Het aangrenzende restaurant is een echte aanrader. We komen graag nog eens terug om meer van de omgeving te bezoeken!
Geplaatst op: 10-09-2022

Door: WIENEN



Waardering:
Niets op te merken over de ligging, alleen in het keukengedeelte geen afzuiging boven kookgedeelte.
Geplaatst op: 13-10-2021

Door: A van Prooijen



Waardering:
Prachtig huisje, werkelijk alles aanwezig, prachtig park, fijn ontvangst. Alleen jammer van de vele steek muggen, maar , en vochtig weer ,en in het bos, dan krijg je dat.
Geplaatst op: 20-08-2021

Door: Oude Nijeweme



Waardering:
Een midweek verbleven wij in nr.26 Vliegenzwam, een super, mooi, schoon, modern en royaal voor een begrip van een 3 persoonshuisje. Sfeervol ingericht. Je kunt vanuit dit park, wat mooi rustig gelegen is, fijne fiets- of wandeltochten maken. Het restaurant op het park is aan te bevelen. De beheerders van het park zijn zeer vriendelijk en behulpzaam voor al je vragen.
Geplaatst op: 13-08-2021

Door: Corry Paumen



Waardering:
Mooi vakantiehuis schoon en alles was er tot afwasmachine toe. Mooie omgeving en vriendelijke mensen bij de receptie. En een fijn restaurant
Geplaatst op: 09-08-2021

Door: H. Janssen en G. Wesselius



Waardering:
Wij hebben een fijne week gehad in het Vosseven. Een heerlijk rustig park, zonder toeters en bellen. Mooi gelegen, met veel wandel- en fietsgelegenheid in de directe omgeving. Ons huis(je) had veel privacy, door de ligging aan de rand van het park. Mooi terras met zicht op hoge bomen. Het huis was heerlijk ruim en comfortabel en er waren veel benodigdheden aanwezig.
Geplaatst op: 23-06-2021

Door: Fam. Dijkhuis



Waardering:
Een heerlijke woning. Met hemelvaart hebben wij hier een midweek doorgebracht. - Heerlijk rustig; - Goede faciliteiten; - Fijne mensen. Je kan zien dat de eigenaren van de woning er veel aandacht aan besteden en er trots op zijn. Prachtig om te zien. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Geplaatst op: 15-06-2021

Door: Fien Okkerse



Waardering:
Fijn huisje met mooi uitzicht. Altijd veel vogelgeluiden om je heen en vanuit het park mooie wandelingen. Bij terugkomst genieten op het terras bij het restaurant op het park.
Geplaatst op: 18-05-2021