Logo

Vosseven 80/81 Mispel


Woonruimte: 150 m2  Terrasruimte: 50 m2  Slaapkamers: 5  Badkamers: 2  Aantal personen: 10

80/81.  Mispel

Deze stijlvol ingerichte groepsaccommodatie biedt u de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven. Met een groot terras, vernieuwde keuken, moderne badkamers en nieuw meubilair, bent u verzekerd van een verblijf in luxe en stijl.

Faciliteiten

Badkamers op de begane grond

Begin uw dag fris in de moderne badkamers met inloopdouche, wastafel en toilet. Er zijn twee badkamers beschikbaar voor uw comfort.

Keuken

De keuken is volledig vernieuwd en uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en samen genieten.

Slaapkamers

Onze groepsaccommodatie beschikt over vijf ruime tweepersoonsslaapkamers, elk voorzien van comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u rekenen op een goede nachtrust.

Woonkamer

De royale woonkamer biedt een ruimtelijke en gezellige sfeer. Ontspan met uw dierbaren en geniet van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op ons royale terras, voorzien van comfortabel terrasmeubilair, waar u kunt ontspannen en van de frisse lucht kunt genieten. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn van harte welkom.

Boek nu en beleef een onvergetelijke vakantie in onze luxe groepsaccommodatie in Stamproy, Limburg. Hier vindt u rust, comfort en alle voorzieningen voor een ontspannen verblijf.

 

Letop: deze accommodatie is niet beschikbaar voor groepen jongeren of gezelschapen onder de 22 jaar.

Prijzen van Vosseven 80/81 Mispel

In de omgeving van Vosseven 80/81 Mispel

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: van Creij



Waardering:
Leuk weekend gehad in een super huis voor 10 personen. Alles aanwezig, mooie ligging direct in het bos.
Geplaatst op: 06-11-2023

Door: Maurice



Waardering:
Prima verblijf in een natuur rijke omgeving. Communicatie tussen de eigenaar was erg fijn en hij dacht met ons mee om alles goed te regelen.
Geplaatst op: 30-10-2023

Door: Hendriks



Waardering:
Een net en ruim huisje, alles wat er nodig is voor een weekend was er. Schoon!!
Geplaatst op: 15-10-2023

Door: liever anoniem



Waardering:
prijs/kwaliteit is helemaal top. Nee, het is niet super luxe, maar dat kun je niet verwachten. huisje is wat ouder, maar inrichting is prima (lees van nu). een bankstel is op, je zakt door, maar ach. Douches zijn prima en schoon. Keuken voldoet ook, hoewel een ruime oven wellicht een aanwist zou zijn. restaurant nieuwe vosseven is een aanrader. was er gezellig druk, wat ik niet verwacht had, gezien de locatie in the middle of nowhere.
Geplaatst op: 11-04-2023