Logo

64/65. Zwaan

Deze prachtige vakantiewoning biedt de perfecte setting voor een ontspannen uitje met familie en vrienden. Geniet van de rust en schoonheid van deze schitterende locatie aan het water.

Specifieke Details

Onze accommodatie is stijlvol ingericht en biedt voldoende ruimte voor grote groepen. Het is echter niet beschikbaar voor groepen jongeren of gezelschappen onder de 22 jaar, en uitsluitend te boeken voor recreatieve doeleinden.

Faciliteiten

Badkamers op de begane grond

Er zijn twee moderne badkamers op de begane grond, elk uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Dit zorgt voor extra gemak, vooral voor grote groepen.

Keuken

De goed uitgeruste keuken heeft alles wat u nodig heeft om maaltijden te bereiden en te genieten van gezamenlijke diners. Voorzieningen zijn onder andere een koelkast met vriesvak, serviesgoed, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en een waterkoker.

Slaapkamers

Er zijn zes ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden. Dit biedt voldoende slaapruimte voor al uw gasten.

Woonkamer

De royale woonkamer is een gezellige plek om samen te komen en te ontspannen. Een flatscreen-tv staat tot uw beschikking voor entertainment.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten en geniet van het prachtige uitzicht vanaf uw terras, compleet met comfortabel terrasmeubilair. Blijf in contact met het thuisfront dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn welkom, zodat uw trouwe metgezellen ook van deze vakantie kunnen genieten.

Reserveer nu en beleef een onvergetelijke tijd in onze groepsaccommodatie in Stamproy, Limburg. De prachtige locatie aan het water biedt de perfecte achtergrond voor het creëren van mooie herinneringen met uw dierbaren.

Prijzen van Vosseven 64/65 zwaan

In de omgeving van Vosseven 64/65 zwaan

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Robert en vrienden



Waardering:
Prima woning met alle voorzieningen die wij nodig hadden op een rustig park
Geplaatst op: 08-05-2022