Logo

Tot rust komen in Vosseven 21 'Kwakkert'

Ontdek een oase van rust in onze ruime bungalow op een prachtige boslocatie. Met zijn rustige ligging en overvloed aan faciliteiten biedt dit vakantiehuis de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Stap binnen en laat je verwelkomen door een wereld van comfort en gemak.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel, zodat je kunt genieten van een verkwikkende start van de dag. Daarnaast is er een apart toilet beschikbaar voor extra privacy en gemak.

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, een afzuigkap, een koffiezetapparaat, een senseo, een magnetron, een vaatwasser, een 4-pits gastoestel en een snelkoker. Bereid heerlijke maaltijden en ontdek je culinaire vaardigheden in deze goed uitgeruste keuken.

De slaapkamers zijn ruim en comfortabel, elk met twee royale boxspring bedden. Je zult genieten van een goede nachtrust en verkwikt wakker worden, klaar voor een nieuwe dag vol avontuur.

De modern ingerichte woonkamer is een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Met veel lichtinval en een flatscreen tv is het de ideale plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten.

Als extraatje bieden we een infrarood sauna aan, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. Geniet van de warmte en laat de spanningen van het dagelijks leven achter je.

Buiten vind je een terras met comfortabel terrasmeubilair. Hier kun je genieten van de frisse boslucht terwijl je ontspant met een goed boek of een glas wijn. Gratis wifi is beschikbaar, zodat je altijd verbonden kunt blijven met je dierbaren of kunt werken als dat nodig is.

Bij ons zijn huisdieren welkom (maximaal 2), zodat je je trouwe viervoeter niet hoeft te missen tijdens je vakantie.

Kortom, deze ruime bungalow biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf op een prachtige boslocatie. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van de rust en schoonheid van de natuur. Reserveer vandaag nog en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens je vakantie.

Prijzen van Vosseven 21 Kwakkert

In de omgeving van Vosseven 21 Kwakkert

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Yvonne Rietstap



Waardering:
We hebben een heerlijke week gehad in dit super fijne comfortabele huisje! Zo fijn dat er van vuurwerk niets te horen is in de omgeving, onze hond was daardoor ook heel relaxed. Eind van het jaar hopen we weer te komen genieten van de rust!
Geplaatst op: 11-01-2024

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Wederom een TOP vakantie op een SUPER locatie en een prachtig huisje. De volgende is alweer geboekt.
Geplaatst op: 03-01-2024

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
We hebben wederom een super vakantie gehad. Prachtige locatie en een geweldig huisje. Wat hebben we weer genoten van de prachtige omgeving en natuur. We komen hier al jaren en komen volgend jaar zeker terug.
Geplaatst op: 22-09-2023

Door: Rens



Waardering:
Het verblijf was fijn, met name door de geweldige locatie, broodjesservice, restaurant en de rust op het park. Zelf hou ik qua huis van een persoonlijker inrichting, dat kan ook op een moderne manier. Dit huis deed mij aan een kantoor denken, veel chroom, basic wit porseleinen badmeubel, grijs kunststof kozijnen, luxaflex, kale slaapkamers, onprettige schoonmaakgeur. Een plaid, iets voor je voeten in de badkamer, gebruik van hout, leuke gebaksbordjes, kussentjes voor de buitenstoelen: misschien al wat kleine suggesties die warmte en sfeer kunnen toevoegen. Kan persoonlijk zijn, maar ik vond het m.n. gericht op het comfort van de verhuurder, zeer huurders-proof zeg maar. De basis is in orde en de sauna een mooie extra, voor wie daarvan houdt.
Geplaatst op: 03-08-2023

Door: Yvonne Rietstap



Waardering:
Wij hebben het prima naar onze zin gehad! Het huisje was echt geweldig mooi en comfortabel, van alle gemakken voorzien, zelfs met sauna. We genieten met oud en nieuw elke keer weer van de heerlijke rust op het park en in de omgeving. Prachtige wandelingen gemaakt en een paar keer heerlijk gegeten in het restaurant. De beheerders zijn erg gastvrij en super vriendelijk! Meteen weer geboekt voor volgend jaar!
Geplaatst op: 09-01-2023

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Wederom een TOP vakantie. Wat hebben wij genoten van de prachtige omgeving, de mensen, het huisje en het eten bij Nieuw Vosseven. Tot volgend jaar.
Geplaatst op: 10-09-2022

Door: B Schra



Waardering:
Lekker rustig
Geplaatst op: 21-08-2022

Door: Capello



Waardering:
Het huis is ruim, compleet, strak en modern. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door de parkbeheerders. Het huis was schoon en comfortabel. Fijne mogelijkheid om broodjes voor het ontbijt te bestellen en de volgende ochtend op te halen bij de receptie. Het restaurant nieuw Vosseven is een prima restaurant met een hele goede kaart. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geplaatst op: 06-08-2022

Door: Duimel



Waardering:
Super verblijf en park. Parkbeheerder en receptioniste zeer vriendelijk en behulpzaam. Park heeft een mooie locatie in het bos zeer rustig. Bungalow zeer ruim en moder van alle gemakken voorzien. We komen zeker nog eens terug.
Geplaatst op: 25-07-2022

Door: Ruud Verkaik



Waardering:
Superaccomodatie,,heerlijk rustig ,,veel vogels en eekhoorns!! Goede uitvalbasis voor wandelen en fietsen,,,maar bovenal de zeer prettige ontvangst door Jan en Jo Ann,alles was optimaal ,,en we komen in sept. weer terug!!!
Geplaatst op: 14-06-2021

Door: Westerhoven



Waardering:
prima huisje
Geplaatst op: 09-02-2021