Logo

Deze bungalow biedt een uitstekende vakantie-ervaring en beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel, zodat u kunt genieten van een verfrissende start van uw dag. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig voor extra gemak.

De open keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. U vindt er een koelkast met vriesvak om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een afzuigkap, koffiezetapparaat, Senseo-apparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en een snelkoker aanwezig, zodat u eenvoudig maaltijden kunt bereiden en kunt genieten van een heerlijke vakantie met zelfgemaakte gerechten.

De bungalow beschikt over twee royale tweepersoonsslaapkamers met losse boxspring bedden. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is er ook een kleinere slaapkamer met een stapelbed, ideaal voor kinderen of extra gasten.

In de modern ingerichte en ruime woonkamer kunt u ontspannen en tot rust komen. Met veel natuurlijk lichtinval voelt de woonkamer fris en uitnodigend aan. U kunt hier genieten van uw favoriete tv-programma's op de flatscreen tv en quality time doorbrengen met uw gezelschap.

Naast deze faciliteiten bieden we ook extra gemakken. U kunt ontspannen op het terras en genieten van de prachtige omgeving. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair waarop u kunt zitten en de frisse lucht kunt opsnuiven. Bovendien bieden we gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven met uw vrienden en familie tijdens uw verblijf. En als u uw huisdieren wilt meenemen, zijn ze van harte welkom (maximaal 2), zodat uw viervoetige vrienden ook kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Deze ruime bungalow op een prachtige locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Kom genieten van de rust, de natuur en de faciliteiten die deze bungalow te bieden heeft. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Prijzen van Vosseven 8 Wilg

In de omgeving van Vosseven 8 Wilg

Badkamer

Ruime badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Vaatwassser
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
2 persoons slaapkamer (stapelbed)
2 persoons slaapkamers

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Veranda
Terras meubilair
Vloerverwarming
Kleine berging aan het huis

Door: Derksen



Waardering:
Het is een mooi ruim huisje gelegen in een rustig park. Huisje had een mooie ligging. Achter het huisje liep wel een pad waar overdag af en toe een auto langs kwam en zich niet aan de snelheid hield. Savonds en snachts geen auto’s gehoord. Wij werden gewekt door de wielewaal die daar volop floot. Het huisje was voorzien van horren dus geen muggen. Perfect. Bedden waren goed. Alles om te kunnen koken was aanwezig al mag hier wel naar gekeken worden. Serviesgoed was niet meer compleet en scharen en messen bot. Het restaurant aan de vijver was erg gezellig en je kon er lekker eten en zitten. Zeker grote meerwaarde voor het park. Er is ook broodjesservice. Dat er geen auto’s op het park mochten vonden wij erg prettig. Wij komen zeker terug.
Geplaatst op: 14-07-2023

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Wederom een top vakantie in een prachtig huisje op een geweldige locatie waar wij al enkele jaren vertoeven. Wij verheugen ons op de volgende vakantie.
Geplaatst op: 04-06-2023

Door: Pijls



Waardering:
Wij hebben een heerlijk, relaxed en aangenaam verblijf gehad in februari in dit heerlijke, vakantiehuis in een uiterst rustige, maar prachtige natuur, met ontelbare wandelroutes in en rond dit knusse en vriendelijke vakantiepark. Er valt veel te genieten in de natuur met al die verschillende grazers en vogels in de omringende bossen en weilanden, vriendelijk parkbeheer, super restaurant. Het huisje is knus, modern, van alle gemakken voorzien en heel uitnodigend, evenals haar lieve en bijzonder gastvrije eigenaar die ons heel welkom heette. Top, hier komen wij graag nog eens terug, als je rust zoekt en even wil bijkomen van de hectiek van alle dag is dit echt een aanrader!
Geplaatst op: 14-03-2023

Door: Wand van Brabant



Waardering:
Een heerlijk huis. Gezellig en schoon. Ik was er samen met mijn hondje en hebben een fantastische week gehad. Ik kom er al jaren, volgens mij was dit de 7e keer. En ik zal ieder jaar weer terugkomen met de jaarwisseling. Echt een fantastische rustige omgeving, zeker voor hondjes met vuurwerk angst. Tot snel weer, Wanda en Spooky.
Geplaatst op: 10-01-2023

Door: Martin Van berke



Waardering:
Nu voor de vierde keer op vosseven geweest en wederom hebben wij ons zeer goed vermaakt . Veel gewandeld en gefietst eeschitterende omgeving . Gaan volgend jaar zeker weer. Top lokatie
Geplaatst op: 17-10-2022

Door: Pruijsen



Waardering:
Wat een leuk huisje op een mooie plek op het park! Het huisje heeft alles wat je nodig hebt. Zelfs horren tegen ongedierte, waar we erg blij mee waren! We hebben erg genoten van de omgeving. Veel gefietst in de heerlijke bossen en heide! Ook lekker gezwommen in Het Blauwe Meertje bij Weert. Uitstapjes gemaakt naar Weert, Thorn en Valkenburg. Al met al een prima vakantie gehad!
Geplaatst op: 30-08-2022

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Het was weer een prachtige vakantie op een schitterende locatie. De rust, de natuur, het eten bij Nieuw Vosseven, alles was geweldig. Wat hebben wij weer genoten. Onze vakantie in september inmiddels weer geboekt.
Geplaatst op: 12-06-2022

Door: Piet



Waardering:
Een prettig fijn verblijf. Mooie omgeving en verrassende ontdekkingen in de natuur om de hoek.
Geplaatst op: 12-03-2022

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Heerlijk relaxte park midden in het prachtige natuurgebied Kempen-Broek met fantastische beheerders. Een plek waar wij ons al jaren thuisvoelen. Tot volgend jaar.
Geplaatst op: 12-09-2021

Door: Diana Schotting



Waardering:
Prima park, goede ontvangst door de beheerders. Het huisje is ruim en prettig ingericht. Het huisje is voor 6 personen (3 slaapkamers) maar er zijn niet genoeg borden voor 6 personen. Wij zijn maar met z'n tweeën dus voor ons geen probleem. Alle ramen hebben horren (geen overbodige luxe). Helaas zitten er in bijna alle horren gaatjes waar muggen doorheen kunnen komen. De meeste kunnen we met plakband "repareren" ;)
Geplaatst op: 29-08-2021

Door: K.Balfour



Waardering:
We hebben genoten van de rustige locatie en bosrijke omgeving. Ook de woning was naar onze wensen ingericht. Gezellig restaurant en goede keuken op het park! Willen deze bungalow graag nog een keer bezoeken. m.v.g. Fam. K.Balfour (uit Baarn)
Geplaatst op: 27-07-2021

Door: Tjeu en Ans



Waardering:
Huisje: veel privacy, mooie ligging op het park, inrichting wat sober, (keukenspullen en servies) maar heel fijn dat er overal horren voor de ramen zijn. Hygiene prima Bedden ook goed, lekker geslapen. Service park: goed, vriendelijke sfeer. Ligging park: fantastisch, uitgestrekt natuurgebied, gevarieerde landschappen, uitstekende wandel-fietsmogelijkheden.
Geplaatst op: 21-06-2021

Door: Herzberg



Waardering:
Mooi vakantiepark in de natuur. Rustig en ontspannend verblijf. We komen graag terug
Geplaatst op: 08-06-2021

Door: Jolanda Spijkerman



Waardering:
Een prachtige park midden in een fantastische natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en fotograferen. Je wordt er gastvrij ontvangen en de accommodatie was ook geweldig. Wij komen hier al een aantal jaren en hebben gelijk weer geboekt voor september.
Geplaatst op: 30-05-2021

Door: Laura Bogaarts



Waardering:
Afgelopen week 3 dagen met mijn vriend hier verbleven. Rustgevende, mooie, groene omgeving met alle faciliteiten in de buurt. Super mooi en netjes huisje, wat ook zeer schoon was. Kortom hebben we erg genoten en komen we hier zeker terug.
Geplaatst op: 27-05-2020