Logo
Struikheide - huisnummer 5

De Struikheide ligt op een prachtige locatie, maar toch op loopafstand van een gezellig restaurant. De Struikheide is een ideale plek voor een ontspannen vakantie met vrienden of familie.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel en er is een apart toilet beschikbaar. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een koelkast met vriesvak, afzuigkap, koffiezetapparaat, senseo, combi-oven, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Het gebruikelijke servies is uiteraard ook aanwezig.

In de bungalow zijn twee royale 2-persoons slaapkamers met losse boxspring bedden en een kleinere slaapkamer met een stapelbed. Alle slaapkamers zijn comfortabel ingericht en bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust.

De modern ingerichte woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Er is een flatscreen-tv aanwezig, perfect voor een gezellige avond voor de buis.

Buiten kunt u genieten van het terras, compleet met terrasmeubilair. Gratis wifi is beschikbaar in de bungalow, zodat u altijd verbonden kunt blijven. En als u uw huisdieren mee wilt nemen, dan is dat geen probleem: maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan in onze bungalow.

Kortom, onze vakantiebungalow biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel verblijf. We heten u van harte welkom en kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!

Prijzen van Vosseven 5 Struikheide

In de omgeving van Vosseven 5 Struikheide

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Hellingman



Waardering:
Heel fijn huisje, fijn met het bos om je heen, lekker rustig, grote woonkamer, fijne bank en eettafel, goed geoutilleerde keuken, heerlijke dekbedden, maar de matrassen zijn wel te zacht.
Geplaatst op: 14-11-2022

Door: Tonny



Waardering:
Ruim huisje. Erg fijne bedden. Groot terras buiten. Rustig. Erg prettig park en huisje.
Geplaatst op: 17-07-2022

Door: Els



Waardering:
Een mooi park met mooie natuur, goed gelegen. Het huisje is functioneel, mist wat sfeer. Wij komen waarschijnlijk wel terug!
Geplaatst op: 23-11-2021