Logo
Wintereik - huisnummer 4

De Wintereik heeft een mooi uitzicht over het Ven en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft om te genieten van een comfortabel verblijf. De Wintereik beschikt over diverse faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en er is een apart toilet aanwezig. In de open keuken vindt u onder andere een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, een afzuigkap, een koffiezetapparaat, snelkoker, Senseo, vaatwasser, combimagnetron en 4 pits gastoestel.

De bungalow beschikt over een 2 persoons slaapkamer met 2 losse boxspring bedden en een 3 persoons slaapkamer met stapelbed. De royale woonkamer biedt een prachtig uitzicht op 't Ven en beschikt over een flatscreen tv.

Naast deze faciliteiten bieden wij ook nog extra voorzieningen aan. Zo is er een terras aanwezig met bijbehorend terrasmeubilair, waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving. Tevens is er gratis wifi beschikbaar en zijn huisdieren toegestaan (max. 2).

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze bungalow en wensen u alvast een fijn verblijf toe!

Prijzen van Vosseven 4 Wintereik

In de omgeving van Vosseven 4 Wintereik

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Lian Derks



Waardering:
Wij heben het weer eg fijn gehad in de wintereik.
Geplaatst op: 09-11-2023

Door: Cor en Tiny Overweel



Waardering:
Prettig natuurpark, waar je kunt genieten van de rust en de fluitende vogels. De bungalow is voorzien van alle benodigdheden, ruim en licht. Kortom een aanrader.
Geplaatst op: 27-05-2023

Door: Lian Derks



Waardering:
Wij hebben een paar keer in Vosseven 4 verbleven en hebben het altijd erg fijn gehad.
Geplaatst op: 07-10-2022

Door: Frits en Jacqueline



Waardering:
Hartelijke ontvangst door Jan en JoAnn vanwege onze 65e verjaardag. We zijn al vaker geweest en worden altijd héél prettig ontvangen. Het huisje is royaal en top voor elkaar. De omgeving is prachtig en het bosrestaurant is op loopafstand. We hopen dat de sfeer zo goed blijft en komen zeker nog eens terug.
Geplaatst op: 30-01-2022

Door: Angele Van Eijk



Waardering:
Super leuk huisje, mooie plek! Het enige wat wij misten is een extra spiegel. Alleen in de badkamer was een spiegel. Heel fijn en rustig park, mooie omgeving.
Geplaatst op: 04-06-2021

Door: De kock



Waardering:
Wij verbleven in nr 4, prima. Jammer dat er naar het huisje toe geen paadje/ stoeptegels liggen. Je loopt nu veel zand naar binnen. Het is een heerlijk rustig park. Met een GOUWE beheerder die samen met zijn vrouw echt hart hebben voor hun park. Geweldig wat een inzet, altijd een vriendelijk woord. Wij vinden het altijd (nu het 7de jaar) weer heerlijk om Jan en Jo-Ann te zien het is thuiskomen. Hopen nog vele jaren van hun gastvrijheid te mogen genieten.
Geplaatst op: 10-01-2021

Door: J van der Linden



Waardering:
Vriendelijke ontvangst door Jan. Behulpzaam bij vragen. Het huisje overtrof onze verwachtingen. Kortom ondanks de lockdown een prima vakantie gehad
Geplaatst op: 03-01-2021

Door: Marco de Bie



Waardering:
Wat een heerlijke week hebben we gehad van 7 tot 14 augustus in dit park. Alleen gooide de hitte wat roet in het eten. Het is een rustig park waar niet veel gebeurd, maar daar houden wij van ;-). Het is een heel schoon en groen park(je) en het huis waarin wij verbleven was top. De beheerders Jan en Joann waren zeer vriendelijk en je kon er altijd aankloppen als er wat was. Wil je rust, ruimte en natuur? dan moet je zeker eens in het Vosseven boeken. Wij komen zeker een keer terug.
Geplaatst op: 14-08-2020