Logo

Vosseven 87 Muurbloem


Woonruimte: 75 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 5

87. Muurbloem

Deze gezellige geschakelde bungalow is gelegen in een prachtig rustige omgeving, vlakbij de parkeerplaats, en biedt de perfecte vakantie-ervaring. De bungalow beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag met een verkwikkende douche in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Uw persoonlijke verzorging komt hier op de eerste plaats.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, combi-oven, vaatwasser, 4-pits gastoestel, snelkoker en een gezellige houtkachel. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en genieten van de warmte van de kachel op koele avonden.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over twee ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden, evenals een knusse eenpersoonsslaapkamer. Perfect om uit te rusten na een dag vol avontuur.

Woonkamer

De royale woonkamer baadt in het licht en biedt een aangename plek om te ontspannen. Geniet van uw favoriete programma's op de flatscreen-tv of ontspan met een goed boek.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, waar u kunt genieten van de frisse lucht en de rustige omgeving van Limburg. Hier kunt u heerlijk ontspannen op het comfortabele terrasmeubilair. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn van harte welkom (maximaal 2), zodat ook zij van deze vakantie kunnen genieten.

Kom en ontdek de charme van Limburg en boek vandaag nog uw verblijf in onze geschakelde bungalow met houtkachel. Een oase van rust en natuur wacht op u. Reserveer nu voor een onvergetelijke vakantie-ervaring!

Prijzen van Vosseven 87 Muurbloem

In de omgeving van Vosseven 87 Muurbloem

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Frank



Waardering:
Fijn comfortabel en schoon. En natuurlijk een prachtige omgeving.
Geplaatst op: 16-11-2022

Door: Yuliana Taranova



Waardering:
Heel mooi en comfortabel!
Geplaatst op: 15-05-2022