Logo

Vosseven 86 Muskuskruid


Woonruimte: 75 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

86. Muskuskruid

Deze prachtige geschakelde bungalow wacht op u in een mooie rustige ligging dichtbij de parkeerplaats. Deze comfortabele vakantiewoning biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag opgefrist in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Alles wat u nodig heeft voor uw persoonlijke verzorging is aanwezig.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en een snelkoker. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en genieten van uw culinaire creaties.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over drie ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u rekenen op een goede nachtrust na een dag vol avontuur.

Woonkamer

De royale woonkamer is licht en ruim, ideaal om te ontspannen na een dag vol activiteiten. De flatscreen-tv staat tot uw beschikking voor entertainment.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, voorzien van comfortabel terrasmeubilair, waar u kunt genieten van de frisse lucht en de rustige omgeving. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn van harte welkom (maximaal 2), zodat ook zij kunnen genieten van deze vakantie.

Reserveer nu en geniet binnenkort van een ontspannen vakantie in onze ruime geschakelde bungalow in Stamproy, Limburg. Hier vindt u rust, comfort en alle voorzieningen voor een onvergetelijk verblijf.

Prijzen van Vosseven 86 Muskuskruid

In de omgeving van Vosseven 86 Muskuskruid

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Verkuijl



Waardering:
Prima huisje. In deze hoek van het park wat drukker door bos.
Geplaatst op: 09-01-2023