Logo

Vosseven 31 Gentiaan


Woonruimte: 20 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Ontspanning en Gemak in Vosseven 31 Genitaan

Geniet van een verblijf in onze vrij gelegen bungalow, gelegen op loopafstand van de centrale parkeerplaats en het restaurant. U bevindt zich op een ideale locatie waar u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen.

Faciliteiten:

Badkamer: De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Hier kunt u zich opfrissen en ontspannen na een dag vol avontuur.

Keuken: In onze goed uitgeruste keuken vindt u alles wat u nodig heeft. Maak gebruik van de koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, magnetron, koffiezetter, Senseo-apparaat, vaatwasser, waterkoker en een 4-pits gastoestel. Bereid uw favoriete maaltijden en geniet van gezellige diners in uw vakantiehuis.

Slaapkamers: De bungalow beschikt over een comfortabele tweepersoons slaapkamer met twee losse boxspring bedden, ideaal voor een goede nachtrust. Daarnaast zijn er twee eenpersoons slaapkamers beschikbaar, perfect voor extra gasten of gezinsleden.

Woonkamer: Ontspan in de woonkamer, compleet met een flatscreen-tv. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van gezellige avonden na een dag vol activiteiten.

Extra faciliteiten: Stap naar buiten en geniet van de frisse lucht op uw veranda. Het terras is voorzien van comfortabel terrasmeubilair, zodat u buiten kunt genieten van uw maaltijden of gewoon kunt ontspannen. Gratis wifi is beschikbaar, zodat u altijd verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. Huisdieren zijn welkom (maximaal 2), zodat uw geliefde viervoeters ook kunnen genieten van een ontspannen vakantie.

Ervaar een onvergetelijke vakantie in onze prachtige vakantiebungalow in Stamproy, Limburg. Boek nu en creëer mooie herinneringen met uw dierbaren.

Prijzen van Vosseven 31 Gentiaan

In de omgeving van Vosseven 31 Gentiaan

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: T. van 't Hoff



Waardering:
Heel tevreden over dit huisje, het park, restaurant en omgeving. Meteen weer geboekt!
Geplaatst op: 08-01-2024

Door: Fam Essenberg



Waardering:
Een heerlijk huisje. Iets gedateerd. Goed om in te verblijven. Komen graag weer terug.
Geplaatst op: 29-08-2022

Door: Fam Essenberg



Waardering:
Wij hadden weer een prima vakantie. Een heel gezellig, wel gedateerd huisje. Een aanrader.
Geplaatst op: 30-08-2021

Door: Robert



Waardering:
Mooi park. Mooie omgeving. Hele vriendelijke beheerders. Top Huisje 31 staat op mooie plek maar is gedateerd, het was schoon en alles was aanwezig. Hele mooie vakantie gehad en zeker een aanrader.
Geplaatst op: 14-06-2021

Door: Parisi



Waardering:
Fijn park, mooie natuur en omgeving. Leuk horecazaakje op het park. Autoluw en dus zeer rustig. Wij vonden de bedden te zacht, maar wij houden dan ook van een hard matras, dus dat is meer onze voorkeur. Het was voor ons zeker een geslaagd weekend, wie weet komen we nog terug!
Geplaatst op: 16-05-2021