Logo

Vosseven 85 Muizeoortje


Woonruimte: 30 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

85. Muizeoortje

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in deze prachtig gerenoveerde geschakelde bungalow met een eigen sauna. Gelegen op een rustige locatie dichtbij de parkeerplaats, biedt deze vakantiewoning alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag met een verkwikkende douche in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Alles wat u nodig heeft voor uw persoonlijke verzorging is aanwezig.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, Senseo-apparaat, combimagnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en een snelkoker. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en genieten van uw culinaire creaties.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over drie ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u rekenen op een goede nachtrust na een dag vol avontuur.

Woonkamer

De royale woonkamer is modern ingericht en baadt in het licht. Hier kunt u ontspannen en genieten van quality time met uw dierbaren. De flatscreen-tv staat tot uw beschikking voor entertainment.

Sauna

Laat de stress van u afglijden in uw eigen sauna. Geniet van de warmte en ontspanning die dit unieke kenmerk te bieden heeft.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, voorzien van comfortabel terrasmeubilair, waar u kunt genieten van de frisse lucht en de rustige omgeving. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn van harte welkom (maximaal 2).

Kies voor ontspanning en luxe - reserveer nu uw verblijf in onze bungalow met sauna in Stamproy, Limburg. Hier vindt u rust, comfort en alle voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie.

Prijzen van Vosseven 85 Muizeoortje

In de omgeving van Vosseven 85 Muizeoortje

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Fam Eilers



Waardering:
Mooi opgeknapt huisje, van alle gemakken voorzien. Leuk park in een mooie groene omgeving. Wij hebben een fijn weekend gehad.
Geplaatst op: 05-04-2023

Door: Robertjan



Waardering:
Leuk en mooi huisje. Goed geregeld
Geplaatst op: 27-05-2022