Logo

Vosseven 57 Ahorn


Woonruimte: 75 m2  Terrasruimte: 12 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 6

Natuurlijke Rust en Comfort | 57. Ahorn

Ervaar de rust en sereniteit van de natuur in deze prachtige omgeving.

Faciliteiten

Badkamer: De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet, waardoor u lekker kunt ontspannen.

Open Keuken: De open keuken is uitgerust met alles wat u nodig heeft. Maak gebruik van de koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Hier kunt u heerlijke maaltijden bereiden en is van alle gemakken voorzien.

Slaapkamers: De bungalow biedt drie tweepersoons slaapkamers met comfortabele losse boxspring bedden. Na een dag in de natuur kunt u zich hier terugtrekken voor een goede nachtrust.

Woonkamer: Geniet van de rustieke charme van de woonkamer, waar u kunt ontspannen en uw favoriete programma's kunt bekijken op de flatscreen-tv.

Extra Faciliteiten: Stap naar buiten op uw eigen terras, dat is voorzien van comfortabel terrasmeubilair. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Bovendien zijn huisdieren welkom (maximaal 2), zodat zij ook van deze vakantie kunnen genieten.

Reserveer nu en beleef een onvergetelijke vakantie in onze geschakelde bungalow aan de bosrand in Stramproy. Ontdek de natuurlijke schoonheid van deze locatie en laat de stress van alledag achter u.

Prijzen van Vosseven 57 Ahorn

In de omgeving van Vosseven 57 Ahorn

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Marja Luijendijk



Waardering:
Prima Vuurwerkvrij Park, wat zeer geschikt is voor angstige huisdieren. Bosrijke omgeving op loop afstand met wandel-en fietsroutes. Het huisje heeft alle nodige voorzieningen en is netjes schoon. Een aanrader, volgende jaarwisseling komen we weer.
Geplaatst op: 10-01-2022