Logo

vosseven 18 Egel


Woonruimte: 40 m2  Terrasruimte: 8 m2  Slaapkamers: 2  Badkamers: 1  Aantal personen: 3

Deze bungalow biedt u de perfecte gelegenheid om te genieten van privacy en sereniteit te midden van een prachtige omgeving.

De badkamer van de bungalow is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Hier kunt u zich opfrissen en ontspannen na een dag vol avonturen en ontdekkingen.

In de keuken vindt u alle benodigdheden voor uw verblijf. Er is een koelkast met vriesvak om uw boodschappen vers te houden, evenals het gebruikelijke servies. Daarnaast is er een afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, 4-pits gastoestel en een snelkoker aanwezig. Met deze faciliteiten kunt u eenvoudig uw eigen maaltijden bereiden en genieten van heerlijke gerechten.

De bungalow beschikt over een comfortabele tweepersoonsslaapkamer met twee losse boxspring bedden. Hier kunt u ontspannen en genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is er ook een eenpersoonsslaapkamer aanwezig, perfect voor een extra gast of een kind.

In de woonkamer kunt u ontspannen en genieten van uw favoriete tv-programma's op de flatscreen tv. Neem plaats op de comfortabele bank en maak het uzelf gemakkelijk.

Naast deze faciliteiten bieden we extra comfort en gemak. De bungalow beschikt over een terras waar u kunt genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving. Neem plaats op het terras en geniet van een kopje koffie in de ochtendzon of ontspan met een goed boek in de middag. We bieden ook gratis wifi, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw verblijf. En als u uw huisdieren wilt meenemen, zijn ze van harte welkom (maximaal 2), zodat uw trouwe viervoeters ook kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Kom en geniet van de vrijheid en rust in onze bungalow op een rustige locatie in Stramproy. Ontspan, verken de prachtige omgeving en voel u thuis in alle comfort en gemak die onze faciliteiten te bieden hebben. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Plattegrond

Prijzen van vosseven 18 Egel

U boekt al een verblijf op t Vosseven vanaf 58 euro per dag exclusief toeristenbelasting

In de omgeving van vosseven 18 Egel

Restaurant100 mSupermarkt5 kmSpeeltuin20 m
Stadscentrum15 kmWandelroute20 mBushalte1 km
Golfbaan2.5 kmZwembad7 kmMountainbike5 m
Meer5 m

Badkamer

Badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
1 persoons slaapkamer

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Terras meubilair

Door: Van De Velde Ivan



Waardering:
voor een weekendje geweest en we verbleven in egel18. als je in vosseven niet tot rust komt weet ik het niet meer, het is er zalig vertoeven en we kijken al uit naar de kerstdagen .het huisje egel kan je heel goed vergelijken met haasje dus waren wij weeral content
Geplaatst op: 11-10-2022

Door: Ben S



Waardering:
Fijn verblijf gehad in dit park. Geweldige ligging in natuurgebied voor als je graag wandelt, hardloopt en fietst. Park is goed verzorgd en huisjes staan mooi vrij met veel ruimte er omheen. Egel 18 is ons goed bevallen al is het wat gedateerd maar daar is de prijs ook naar. Wij waren met 2 volwassenen en dat lijkt ook het maximum voor dit huis want door het gebrek aan kastruimte is het kleine 1 persoonskamertje nodig om je spullen op te slaan. Wij hadden wel veel last van muggen en durfden de ramen niet heel erg open te zetten waardoor de ramen ‘s ochtends wel heel vochtig waren. Horren zouden geen overbodige luxe zijn.
Geplaatst op: 03-09-2021