Logo

78.  Melde

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in deze prachtige vakantiewoning. De geschakelde bungalow biedt ruimte, comfort en een vredige omgeving, allemaal binnen handbereik van de parkeerplaats.

Faciliteiten

Badkamer

Begin uw dag fris in de moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Alles wat u nodig heeft voor uw persoonlijke verzorging is hier aanwezig.

Open Keuken

De open keuken is volledig uitgerust met een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser, 4-pits gastoestel en snelkoker. Bereid heerlijke maaltijden terwijl u geniet van het gezelschap van uw dierbaren.

Slaapkamers

De bungalow beschikt over drie ruime tweepersoonsslaapkamers met comfortabele losse boxspringbedden. Hier kunt u rekenen op een goede nachtrust na een dag vol avontuur.

Woonkamer

De royale woonkamer baadt in het licht en biedt een ontspannen sfeer om samen te komen en te genieten. Kijk uw favoriete programma's op de flatscreen-tv of geniet gewoon van elkaars gezelschap.

Extra Faciliteiten

Stap naar buiten op uw eigen terras, dat is voorzien van comfortabel terrasmeubilair. Blijf in contact met vrienden en familie dankzij gratis wifi. Huisdieren zijn welkom (maximaal 2), zodat ook zij kunnen genieten van deze vakantie.

Reserveer nu en ervaar een ontspannen vakantie in onze ruime geschakelde bungalow in Stamproy, Limburg. Hier vindt u rust, comfort en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

Prijzen van Vosseven 78 Melde

In de omgeving van Vosseven 78 Melde

Faciliteiten

Badkamer

Keuken

Slaapkamer

Woonkamer

Extra faciliteiten

Door: Arjan



Waardering:
In de herfstvakantie een weekend verbleven in dit huisje. deze geschakelde huisjes 78/79 . De huisjes zijn eenvoudig ingericht maar meeste zaken wel in orde. Bij problemen wordt dit snel opgelost. Qua natuur perfect om te wandelen of fietsen direct vanuit het park.
Geplaatst op: 26-10-2021