Logo

vosseven 35 Grutto


Woonruimte: 55 m2  Terrasruimte: 10 m2  Slaapkamers: 3  Badkamers: 1  Aantal personen: 4

Ontdek de Rust en Vrijheid van Stamproy | 35 Grutto 

Laat uzelf onderdompelen in de serene sfeer van onze heerlijk vrij gelegen bungalow, perfect gelegen om u te laten genieten van een vredig toevluchtsoord.

Faciliteiten:

Badkamer:
Begin en eindig uw dagen in onze comfortabele badkamer, compleet met een verfrissende douche, wastafel en toilet. Hier kunt u zich ontspannen en verjongen na uw avonturen.

Keuken:
Geniet van het gemak van een goed uitgeruste keuken, inclusief een koelkast met vriesvak, het gebruikelijke servies, afzuigkap, combi-magnetron, koffiezetter, vaatwasser, waterkoker en een 4-pits gastoestel. Creëer uw eigen culinaire meesterwerken en deel heerlijke maaltijden met uw dierbaren.

Slaapkamers:
De bungalow biedt ruimte voor een goede nachtrust. De tweepersoons slaapkamer is voorzien van twee losse boxspring bedden voor het ultieme slaapcomfort. Daarnaast zijn er twee eenpersoons slaapkamers beschikbaar, ideaal voor extra gasten of gezinsleden.

Woonkamer:
Laat uzelf verwelkomen door de gezellige woonkamer, waar een flatscreen-tv u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van uw favoriete programma's. Creëer warme herinneringen terwijl u zich nestelt op de comfortabele bank.

Extra faciliteiten:
Stap naar buiten en geniet van de frisse lucht op uw eigen veranda. Het terrasmeubilair biedt de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving. Blijf verbonden met gratis wifi en verwelkom uw huisdieren (maximaal 2) om samen met u van deze onvergetelijke ervaring te genieten.

Kies voor een bijzondere vakantie-ervaring in onze prachtige bungalow, genesteld in de rust van Stamproy, Limburg. Reserveer nu en creëer blijvende herinneringen aan uw tijd hier.

Plattegrond

Prijzen van vosseven 35 Grutto

In de omgeving van vosseven 35 Grutto

Badkamer

Ruime badkamer met douche wastafel en toilet

Keuken

Koelkast met vriesvak
Het gebruikelijke servies
Afzuigkap
Magnetron
Koffiezetter
Snelkoker
Vaatwassser
Keuken met 4 pitsgastoestel

Slaapkamer

2 persoons slaapkamer (2 losse boxspring bedden)
1 persoons slaapkamer

Woonkamer

Woonkamer met Flatscreen tv
DVD-speler en radio

Extra faciliteiten

Veranda
Terras meubilair

Door: Marek



Waardering:
Prachtige plek om te verblijven, mooi en schoon huis, vriendelijke service. Ik raad het iedereen aan.
Geplaatst op: 10-12-2023

Door: Henk otte



Waardering:
Prachtige bungalow in een heerlijk park,behulpzame beheerder, een heerlijk verblijf gehad,kom zeker weer terug
Geplaatst op: 09-01-2023

Door: Silvia van den heuvel



Waardering:
Het park is heerlijk rustig geen vuurwerk dus heel geschikt voor de hond. Bij de receptie echt hele aardige mensen, als er wat is staan ze voor je klaar. Eind van het jaar zijn we er weer.
Geplaatst op: 10-01-2022

Door: Sonja



Waardering:
Leuke vakantie gehad . Leuk huisje. Vanaf het aangrenzende restaurant lopen veel wandel en fiets route,s
Geplaatst op: 02-10-2021

Door: Fam. Groen



Waardering:
Een weekje verbleven. Een mooie locatie midden in een natuur / stilte omgeving. Huisje met goede voorzieningen, ook voor een gemiddeld bungalowpark schoon. Helaas een van de kinderen een vorm van Astma. Dan kijk je toch net wat anders tegen schoon aan en dan loop je zelf de bovenkanten van de kasten en onder de banken na.
Geplaatst op: 26-08-2021

Door: Ineke



Waardering:
Fijn rustig vakantiepark. Prima huisje. Vriendelijke mensen bij de receptie. Alle natuurgebieden op loopafstand. Aanrader!
Geplaatst op: 01-05-2021

Door: Van den Heuvel



Waardering:
Wij vinden het park helemaal geweldig, het is er heerlijk rustig en geen vuurwerk. De eigenaar Jan en zijn vrouw super aardig en behulpzaam. Wij hebben er weer van genoten.
Geplaatst op: 10-01-2021